KADİR CANPOLAT:"FETÖ İLE PKK İLE İLİŞKİSİ OLANLARA SİYASET YASAĞI GETİRİLSİN"

SİYASET 25.06.2020 - 23:46, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1656+ kez okundu.
 

KADİR CANPOLAT:"FETÖ İLE PKK İLE İLİŞKİSİ OLANLARA SİYASET YASAĞI GETİRİLSİN"

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat; Fetö ve PKK ilişkisi olanlara siyaset yasağı getirilmesine yönelik açıklamalarda bulundu

Kadir Canpolat yapmış olduğu açıklamasında Türkiye'nin başta Doğu Akdeniz ve Lİbya'da haklarının korumak adına büyük bir mücadele içinde olduğunu fakat Batılı ülkelerin Türkiye'nin haklı olan bu mücadelesini kabullenemediğini ve FETÖ/PKK unsurlarını kullanarak iç cepheyi bölmeyi amaçladığını aktardı. Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat şu ifadelere yer verdi: "Türkiye 100 yılda bir gerçekleşecek sürecin tam içerisindedir. Ülkemiz Cumhurbaşkanımız liderliğinde Batıya karşı yerli ve milli bir duruş sergilemektedir. Bu yerli ve milli adımları dış politikadan , ekonomimize, silah sanayinden eğitim sistemimize kadar bir çok alanda görmekteyiz. Fakat Batılı ülkeler Türkiye'nin bu milli adımlarınını kabullenmemekte bunun için raporlar hazırlayıp,FETÖ ve PKK hainlerini amaçlarına ulaşmak adına kullanmaktadırlar. Burda amaç bellidir. Türkiye'nin vatanseverleri yerli ve milli adımlar için çırpınırken, Mehmetçiğimiz Doğu Akdeniz ve Libya'ya odaklanıp, sınırda PKK ile çarpışırken FETÖ ve PKK unsuları tekrar hortlamış iç cepheyi bölmek için ,vatanseverler arasında kriz çıkartma için hainliğine girişmişlerdir. Geçmişte Fetö sicili olup 15 Temmuz'da akıllanmayan siyasilerin bugün tekrar Türkiye'nin vatanseverlerini caydırma,nifak sokma çalışmasına girdiğini görüyoruz."dedi. "FETÖ ve PKK. ilişikli siyasilere siyaset yasağı isteyen Kadir Canpolat, Türkiye'nin vatansever kadrolarının bulunduğuna dikkat çekti şunları söyledi: "Türkiye onca dış baskıya rağmen yerli ve milli adımlar atarken FETÖ ve PKK unsurlarının hala aktif siyasette olmasını kabul etmiyoruz. Bunlara siyaset yasağı istiyoruz. Türkiye İkinci İstiklal Savaşını yaşadığı bugünlerde böyle hain yapılar siyasette bulunmayacaktır. Üstelik Türkiye'nin milyonlarca vatansever kadroları da vardır. Bunlar çeşitli partilerde mahalle mahalle ,köy köy, şehir şehir dağılmışlardır. Önemli olan bu kadroları tespit edip görevlendirmek Türkiye'nin bundan sonraki en önemli gündemlerinden bir tanesi
Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat; Fetö ve PKK ilişkisi olanlara siyaset yasağı getirilmesine yönelik açıklamalarda bulundu

Kadir Canpolat yapmış olduğu açıklamasında Türkiye'nin başta Doğu Akdeniz ve Lİbya'da haklarının korumak adına büyük bir mücadele içinde olduğunu fakat Batılı ülkelerin Türkiye'nin haklı olan bu mücadelesini kabullenemediğini ve FETÖ/PKK unsurlarını kullanarak iç cepheyi bölmeyi amaçladığını aktardı.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye 100 yılda bir gerçekleşecek sürecin tam içerisindedir. Ülkemiz Cumhurbaşkanımız liderliğinde Batıya karşı yerli ve milli bir duruş sergilemektedir.

Bu yerli ve milli adımları dış politikadan , ekonomimize, silah sanayinden eğitim sistemimize kadar bir çok alanda görmekteyiz.

Fakat Batılı ülkeler Türkiye'nin bu milli adımlarınını kabullenmemekte bunun için raporlar hazırlayıp,FETÖ ve PKK hainlerini amaçlarına ulaşmak adına kullanmaktadırlar.

Burda amaç bellidir.
Türkiye'nin vatanseverleri yerli ve milli adımlar için çırpınırken, Mehmetçiğimiz Doğu Akdeniz ve Libya'ya odaklanıp, sınırda PKK ile çarpışırken FETÖ ve PKK unsuları tekrar hortlamış iç cepheyi bölmek için ,vatanseverler arasında kriz çıkartma için hainliğine girişmişlerdir.

Geçmişte Fetö sicili olup 15 Temmuz'da akıllanmayan siyasilerin bugün tekrar Türkiye'nin vatanseverlerini caydırma,nifak sokma çalışmasına girdiğini görüyoruz."dedi.

"FETÖ ve PKK. ilişikli siyasilere siyaset yasağı isteyen Kadir Canpolat, Türkiye'nin vatansever kadrolarının bulunduğuna dikkat çekti şunları söyledi:

"Türkiye onca dış baskıya rağmen yerli ve milli adımlar atarken FETÖ ve PKK unsurlarının hala aktif siyasette olmasını kabul etmiyoruz. Bunlara siyaset yasağı istiyoruz. Türkiye İkinci İstiklal Savaşını yaşadığı bugünlerde böyle hain yapılar siyasette bulunmayacaktır.

Üstelik Türkiye'nin milyonlarca vatansever kadroları da vardır. Bunlar çeşitli partilerde mahalle mahalle ,köy köy, şehir şehir dağılmışlardır. Önemli olan bu kadroları tespit edip görevlendirmek

Türkiye'nin bundan sonraki en önemli gündemlerinden bir tanesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.