KALBİ BUNA DAYANMADI

ASAYİŞ 07.03.2020 - 00:11, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2408+ kez okundu.
 

KALBİ BUNA DAYANMADI

Önce mobing uygulandı, sonra sürüldü, yetmedi işten çıkarıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yılbaşında işten çıkarılan Alev Aslangiray, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti Mobing uygulandı Eski başkan Menderes Türel döneminde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK) Sorumlusu olarak görev yapan Alev Aslangiray, bugün geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti. Aslangiray’ın yakın çevresi ölüm sebebini aşırı stres ve üzüntüye bağladı. Arkadaşları, Muhittin Böcek’in Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından sonra Alev Aslangiray’a mobing uygulandığını iddia etti. Yeni ev almıştı Aslangiray’ın daha sonra Gazipaşa’ya sürüldüğünü belirten yakınları, “Son olarak AK Partili diye yılbaşında 7 arkadaşıyla sözleşmesi yenilenmedi, işten çıkarıldı. Yaşanan bu gelişme üzerine hakkını aramak için mahkemeye başvurmuştu. Ayrıca yeni ev almıştı, borcunu ödemeye çalışıyordu. İşten çıkarılınca ekonomik sıkıntılar yaşamaya başladı. Kalbi üzüntü ve strese dayanmadı ve maalesef kalbine yenik düştü” diye konuştular. 
Önce mobing uygulandı, sonra sürüldü, yetmedi işten çıkarıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yılbaşında işten çıkarılan Alev Aslangiray, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti

Mobing uygulandı
Eski başkan Menderes Türel döneminde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK) Sorumlusu olarak görev yapan Alev Aslangiray, bugün geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti. Aslangiray’ın yakın çevresi ölüm sebebini aşırı stres ve üzüntüye bağladı. Arkadaşları, Muhittin Böcek’in Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından sonra Alev Aslangiray’a mobing uygulandığını iddia etti.

Yeni ev almıştı
Aslangiray’ın daha sonra Gazipaşa’ya sürüldüğünü belirten yakınları, “Son olarak AK Partili diye yılbaşında 7 arkadaşıyla sözleşmesi yenilenmedi, işten çıkarıldı. Yaşanan bu gelişme üzerine hakkını aramak için mahkemeye başvurmuştu. Ayrıca yeni ev almıştı, borcunu ödemeye çalışıyordu. İşten çıkarılınca ekonomik sıkıntılar yaşamaya başladı. Kalbi üzüntü ve strese dayanmadı ve maalesef kalbine yenik düştü” diye konuştular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.