KEMER-ANTALYA ETABI İLE DEVAM

SPOR 20.02.2020 - 21:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2422+ kez okundu.
 

KEMER-ANTALYA ETABI İLE DEVAM

23 ülkeden 29 takım ve 173 bisikletçinin katıldığı Tour Of Antalya, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve turun ana sponsoru olan AKRA Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut’un damalı bayrağı sallamasıyla start aldı

Antalya şehir merkezinde bulunan Kaleiçi mevkiinden etaba başlayan bisikletçiler, 149.2 kilometrelik etapta kıyasıya bir mücadele verdi. İlk etap olan Antalya-Antalya yarışını Israel Start-Up Nation Takımı’ndan Mihkel Raim 3 saat 22 dakika 45 saniye ile kazandı.   Marka kent gücüne güç kattı Tour of Antalya’nın gerçekleşmesinde büyük rol oynayan Vali Karaloğlu, “Ülkemizin dünyaya açılan penceresi olarak ünlenen kentimiz bu organizasyonla marka değerine güç katmıştır. Her yıl daha da artan katılım sayısı bu sene adeta tavan yapmış 23 ülkeden 173 bisikletçi organizasyona adeta koşarak gelmişlerdir. Tüm sporculara başarılar” dilerim” diye konuştu. Başkan Böcek de “Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyoruz. Tour of Antalya’ya katılım bu yıl da yüksekti. Kentimiz Avrupa ve dünyanın her tarafında bilinir ve tanınır hale geldi” dedi. Tour Of Antalya’ya yarın 165.3 kilometrelik Kemer-Antalya etabı ile devam edilecek. AKRA Hotels sponsorluğundaki Magenta renkli mayoyu Genel Ferdi Klasman birincisi olan Israel Start-Up Nation Takımı’ndan Mihkel Raim giyecek.
23 ülkeden 29 takım ve 173 bisikletçinin katıldığı Tour Of Antalya, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve turun ana sponsoru olan AKRA Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut’un damalı bayrağı sallamasıyla start aldı

Antalya şehir merkezinde bulunan Kaleiçi mevkiinden etaba başlayan bisikletçiler, 149.2 kilometrelik etapta kıyasıya bir mücadele verdi. İlk etap olan Antalya-Antalya yarışını Israel Start-Up Nation Takımı’ndan Mihkel Raim 3 saat 22 dakika 45 saniye ile kazandı.
 
Marka kent gücüne güç kattı
Tour of Antalya’nın gerçekleşmesinde büyük rol oynayan Vali Karaloğlu, “Ülkemizin dünyaya açılan penceresi olarak ünlenen kentimiz bu organizasyonla marka değerine güç katmıştır. Her yıl daha da artan katılım sayısı bu sene adeta tavan yapmış 23 ülkeden 173 bisikletçi organizasyona adeta koşarak gelmişlerdir. Tüm sporculara başarılar” dilerim” diye konuştu. Başkan Böcek de “Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyoruz. Tour of Antalya’ya katılım bu yıl da yüksekti. Kentimiz Avrupa ve dünyanın her tarafında bilinir ve tanınır hale geldi” dedi. Tour Of Antalya’ya yarın 165.3 kilometrelik Kemer-Antalya etabı ile devam edilecek. AKRA Hotels sponsorluğundaki Magenta renkli mayoyu Genel Ferdi Klasman birincisi olan Israel Start-Up Nation Takımı’ndan Mihkel Raim giyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.