KEMER BELEDİYE BAŞKANI TOPALOĞLU’NDAN 'AŞI' TEŞEKKÜRÜ

TURİZM 13.03.2021 - 22:47, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2511+ kez okundu.
 

KEMER BELEDİYE BAŞKANI TOPALOĞLU’NDAN 'AŞI' TEŞEKKÜRÜ

“Turizm sektöründe çalışan personelin öncelikli olarak aşılanmasına karar verildi” açıklaması sektörü hareketlendirdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun geçtiğimiz hafta yaptığı ‘Turizmcilere aşılamada öncelik tanınmalı” haberi sonrası, Turizm Bakanlığı’nın dün yaptığı, “Turizm sektöründe çalışan personelin öncelikli olarak aşılanmasına karar verildi” açıklaması sektörde sevinç ve heyecanla karşılandı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve ilgili kurumlara teşekkürlerini sundu. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Aşının turizm performansına etkisi çok büyük olacak demiştik. Aşı ile birlikte normalleşmelerinin olmasını bekliyoruz. Ülkemizde ve dünyada aşılama devam ediyor. Kemer gibi turizmin yoğun olduğu bölgelerde özellikle sezonda çok yoğun bir dönem geçiriliyor. Turizmde çalışan personelin öncelikli olarak aşılanması konusu oldukça önemli. Dün itibarı ile Turizm Bakanlığımızdan yapılan açıklamaya göre, sektörde çalışan personelin öncelikli olarak aşılanmasına karar verildi. Bu kararın alınmasında başta Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Ersoy olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve ilgili kurumlara teşekkürlerimi sunuyorum. Aşılamanın artması ile daha güvenli bir turizm sezonu geçireceğimizi düşünüyorum” dedi. Dün itibarı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘güvenli turizm programı’ çerçevesinde turizm personelinin öncelikli olarak aşılanması için kayıt sisteminin açıldığı belirtilmişti. turizmdosyası
“Turizm sektöründe çalışan personelin öncelikli olarak aşılanmasına karar verildi” açıklaması sektörü hareketlendirdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun geçtiğimiz hafta yaptığı ‘Turizmcilere aşılamada öncelik tanınmalı” haberi sonrası, Turizm Bakanlığı’nın dün yaptığı, “Turizm sektöründe çalışan personelin öncelikli olarak aşılanmasına karar verildi” açıklaması sektörde sevinç ve heyecanla karşılandı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve ilgili kurumlara teşekkürlerini sundu.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Aşının turizm performansına etkisi çok büyük olacak demiştik. Aşı ile birlikte normalleşmelerinin olmasını bekliyoruz. Ülkemizde ve dünyada aşılama devam ediyor. Kemer gibi turizmin yoğun olduğu bölgelerde özellikle sezonda çok yoğun bir dönem geçiriliyor. Turizmde çalışan personelin öncelikli olarak aşılanması konusu oldukça önemli. Dün itibarı ile Turizm Bakanlığımızdan yapılan açıklamaya göre, sektörde çalışan personelin öncelikli olarak aşılanmasına karar verildi. Bu kararın alınmasında başta Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Ersoy olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve ilgili kurumlara teşekkürlerimi sunuyorum. Aşılamanın artması ile daha güvenli bir turizm sezonu geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

Dün itibarı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘güvenli turizm programı’ çerçevesinde turizm personelinin öncelikli olarak aşılanması için kayıt sisteminin açıldığı belirtilmişti.

turizmdosyası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.