‘KEMER BELEDİYESİ ENGELLERİ KALDIRIYOR!’

YAŞAM 10.10.2020 - 21:25, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1228+ kez okundu.
 

‘KEMER BELEDİYESİ ENGELLERİ KALDIRIYOR!’

Kemer Belediyesi ekipleri, ilçede yaşayan bedensel engelli Figen Yıldırım’ın evinin önüne engelli rampası yaptı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Figen Yıldırım’ın yıllardır engelli rampası yapılması için verdiği mücadeleye anında cevap verdi. Yıldırım’ı ziyaret eden Başkan Topaloğlu, engelli rampası yapılmasından sonra Figen Yıldırım’ın mutluluğunu paylaştı. Yıldırım’ın belediyeye yaptığı müracaatından çok kısa bir süre sonra belediye ekipleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla söz konusu yere geldi. Belediye ekipleri, Figen Yıldırım’ın evinin önündeki yükseltiyi düzleştirdi ve engelli rampasını kısa sürede tamamladı. Yapılan engelli rampasından artık daha rahat geçme imkanı elde eden Figen Yıldırım, emeklerinden dolayı Başkan Topaloğlu ve ekibine teşekkür etti. Figen Yıldırım, evinin önündeki yükseltiden tekerlekli sandalyesi ile geçemediği için belediyeye müracaat ettiğini söyledi. Yıldırım, engelli rampası yapılmadan önce zaman zaman düşme tehlikesi de yaşadığını belirterek, “Önceki dönemde çok kez engelli rampası yapılması için müracaat ettik ama yapılmadı. Ben müracaatımı tekrar yaptım ve en kısa sürede belediye ekipleri gelerek engelli rampasını yaptı. Bence Kemer’in en güzel engelli rampası oldu.” dedi. İSTEĞİMİZE ANINDA CEVAP VERİLDİ Yapılan rampadan artık daha rahat ve güvenli bir şekilde geçebildiğini anlatan Yıldırım, “Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na çok teşekkür ederim. İsteğime anında karşılık verdi. Belediye ekipleri de çok ilgilendi. Tam istediğim gibi oldu.” diye konuştu.
Kemer Belediyesi ekipleri, ilçede yaşayan bedensel engelli Figen Yıldırım’ın evinin önüne engelli rampası yaptı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Figen Yıldırım’ın yıllardır engelli rampası yapılması için verdiği mücadeleye anında cevap verdi.

Yıldırım’ı ziyaret eden Başkan Topaloğlu, engelli rampası yapılmasından sonra Figen Yıldırım’ın mutluluğunu paylaştı.
Yıldırım’ın belediyeye yaptığı müracaatından çok kısa bir süre sonra belediye ekipleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla söz konusu yere geldi.

Belediye ekipleri, Figen Yıldırım’ın evinin önündeki yükseltiyi düzleştirdi ve engelli rampasını kısa sürede tamamladı.
Yapılan engelli rampasından artık daha rahat geçme imkanı elde eden Figen Yıldırım, emeklerinden dolayı Başkan Topaloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Figen Yıldırım, evinin önündeki yükseltiden tekerlekli sandalyesi ile geçemediği için belediyeye müracaat ettiğini söyledi.
Yıldırım, engelli rampası yapılmadan önce zaman zaman düşme tehlikesi de yaşadığını belirterek, “Önceki dönemde çok kez engelli rampası yapılması için müracaat ettik ama yapılmadı. Ben müracaatımı tekrar yaptım ve en kısa sürede belediye ekipleri gelerek engelli rampasını yaptı. Bence Kemer’in en güzel engelli rampası oldu.” dedi.

İSTEĞİMİZE ANINDA CEVAP VERİLDİ

Yapılan rampadan artık daha rahat ve güvenli bir şekilde geçebildiğini anlatan Yıldırım, “Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na çok teşekkür ederim. İsteğime anında karşılık verdi. Belediye ekipleri de çok ilgilendi. Tam istediğim gibi oldu.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.