KEMER BELEDİYESİ YASAK GÜNLERİNDE DE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

YAŞAM 30.04.2020 - 23:28, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3089+ kez okundu.
 

KEMER BELEDİYESİ YASAK GÜNLERİNDE DE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Kemer Belediye ekipleri, sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde de ilçede rutin olarak yaptığı çalışmalarına devam ediyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla tedbirleri elden bırakmayan belediye ekipleri, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.   İlçe genelindeki bankamatikler, resmi kurumlar, yollar, kaldırımlar, otogar, durakların dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştiren belediye ekipleri, ilçe genelindeki park ve bahçelerin de bakımlarını yapıyor.   Yol kenarları ve kaldırımlarda bulunan yabancı otların temizliğini de sağlayan belediye ekipleri, Atatürk Parkında toprak tesviyesi yaparak çimlendirme çalışmalarına başladı.   Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Koronavirüse karşı aldığımız tedbirleri aralıksız şekilde uygulamaya devam ediyoruz. İlçemiz genelinde dezenfeksiyon çalışmalarına devam eden ekiplerimiz, park ve yeşil alanların da bakımını yapmaya devam ediyor. Merkezde bulunan Atatürk Parkında da yapacağımız projeye hızla devam ediyoruz. Projenin tamamlanmasının ardından Kemer’e yakışan bir yer olacak. Şimdiden Kemer’e hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.
Kemer Belediye ekipleri, sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde de ilçede rutin olarak yaptığı çalışmalarına devam ediyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla tedbirleri elden bırakmayan belediye ekipleri, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

İlçe genelindeki bankamatikler, resmi kurumlar, yollar, kaldırımlar, otogar, durakların dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştiren belediye ekipleri, ilçe genelindeki park ve bahçelerin de bakımlarını yapıyor.

 

Yol kenarları ve kaldırımlarda bulunan yabancı otların temizliğini de sağlayan belediye ekipleri, Atatürk Parkında toprak tesviyesi yaparak çimlendirme çalışmalarına başladı.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Koronavirüse karşı aldığımız tedbirleri aralıksız şekilde uygulamaya devam ediyoruz. İlçemiz genelinde dezenfeksiyon çalışmalarına devam eden ekiplerimiz, park ve yeşil alanların da bakımını yapmaya devam ediyor. Merkezde bulunan Atatürk Parkında da yapacağımız projeye hızla devam ediyoruz. Projenin tamamlanmasının ardından Kemer’e yakışan bir yer olacak. Şimdiden Kemer’e hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.