Kemer’de Rus Turist Sevinci!

TURİZM 11.08.2020 - 22:03, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2354+ kez okundu.
 

Kemer’de Rus Turist Sevinci!

Türkiye ile Rusya arasında, koronavirüs tedbirleri kapsamında ara verilen uçuşların başlamasıyla içinde 519 Rus turist, "turizmin başkenti" Antalya'ya geldi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle mart ayında durdurulan uçuşlar, 1 Ağustos'ta İstanbul ve Ankara'ya, bugün itibarıyla da Antalya, Dalaman ve Bodrum'a inmeye başladı. Moskova Sheremetyevo Hava-limanından kalkan uçak, saat 03.25'te Antalya Havalimanına iniş yaptı. KEMER NAR OTEL İLK RUS TURİST MÜŞTERİLERİNİ AĞIRLIYOR Kemer’in gözde butik otellerinden NAR Otel ilk turist kafilesi bu gün öğlen saatlerinde otele giriş yaptı. Moskova’dan Kemer’e gelen ilk Rus kafile mutlu olduklarını ve Kemer’i özlediklerini dile getirerek Doğuş TV Genel Koordinatörü Murat Gündüz’ün sorularını cevapladılar. Moskova şehrinden tatile gelen Marina, Anastia ve Daria yorucu bir seyahatin ardından daha önce geldiğimiz Kemer’de tatilin keyfini çıkaracağız. Mutlu olduklarını ifade eden Rus turistler Kemer gerçekten güzel bir tatil şehri burada olmaktan mutluyuz. Dediler Nar Otel İşletme Sahibi Cansın Efir ise yaptığı açıklamada; Rus turistlerimiz için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Ruslar 1 haftaya kadar pazarı eline geçirir ve Ekim sonuna kadar devam eder. Dedi Haber: Reşat Aydoğdu
Türkiye ile Rusya arasında, koronavirüs tedbirleri kapsamında ara verilen uçuşların başlamasıyla içinde 519 Rus turist, "turizmin başkenti" Antalya'ya geldi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle mart ayında durdurulan uçuşlar, 1 Ağustos'ta İstanbul ve Ankara'ya, bugün itibarıyla da Antalya, Dalaman ve Bodrum'a inmeye başladı.

Moskova Sheremetyevo Hava-limanından kalkan uçak, saat 03.25'te Antalya Havalimanına iniş yaptı.


KEMER NAR OTEL İLK RUS TURİST MÜŞTERİLERİNİ AĞIRLIYOR
Kemer’in gözde butik otellerinden NAR Otel ilk turist kafilesi bu gün öğlen saatlerinde otele giriş yaptı. Moskova’dan Kemer’e gelen ilk Rus kafile mutlu olduklarını ve Kemer’i özlediklerini dile getirerek Doğuş TV Genel Koordinatörü Murat Gündüz’ün sorularını cevapladılar.
Moskova şehrinden tatile gelen Marina, Anastia ve Daria yorucu bir seyahatin ardından daha önce geldiğimiz Kemer’de tatilin keyfini çıkaracağız. Mutlu olduklarını ifade eden Rus turistler Kemer gerçekten güzel bir tatil şehri burada olmaktan mutluyuz. Dediler
Nar Otel İşletme Sahibi Cansın Efir ise yaptığı açıklamada; Rus turistlerimiz için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Ruslar 1 haftaya kadar pazarı eline geçirir ve Ekim sonuna kadar devam eder. Dedi

Haber: Reşat Aydoğdu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.