KEMER'DE VEDA FİLMİ SiNEMA SEVERLERLE BULUŞTU

11.11.2020 - 12:27, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1578+ kez okundu.
 

KEMER'DE VEDA FİLMİ SiNEMA SEVERLERLE BULUŞTU

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. Yılını anma etkinlikleri kapsamında Kemer’de ‘Veda’ filmi sinemaseverlerle buluştu.

Kemer Belediyesinin destekleriyle Kemer Ralli Alanında gösterilen film, arabada açık hava sinema olarak izlendi. Filmi, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım, Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hasan Canlı, Park ve Bahçeler Müdürü Gencay Kayrak, Fen İşleri Müdürü Baki Yalın, Zabıta Müdürü Erhan Kurtoğlu ve çok sayıda vatandaş izledi. İlçede yaşayan birçok vatandaş, arabalarında oturarak Atatürk’ü anlatan ‘Veda’ filmini izlerken, zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı. Zülfü Livaneli’nin kaleminden beyazperdeye taşınan ve Atatürk'ü anlatan ‘Veda’ filminde, Salih Bozok'un oğlu Muzaffer'e yazdığı mektupla geçmişe dönüp, bu zaman zarfı içinde Atatürk'ün askeri kimliği, vatan uğruna fedakarlıkları ve özel hayatından kesitler anlatıldı. Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet'in kuruluşu, bir ulusa ışık tutuşu ‘Veda’ mektubunda aktarıldı. Serhat Mustafa Kılıç, Dolunay Soysert, Burhan Güven, Ayhan Aktaş, Kenan Bal, Ezgi Mola, Kaya Akkaya, Sinan Tuzcu gibi oyuncuların rol aldığı film, Kemer halkı tarafından da beğeniyle izlendi. Film sonunda sinemaseverler, araçlarının ışıklarını yaktı ve kornaya basarak Büyük Önder Atatürk’ü saygı, rahmet ve minnetle andı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. Yılını anma etkinlikleri kapsamında Kemer’de ‘Veda’ filmi sinemaseverlerle buluştu.

Kemer Belediyesinin destekleriyle Kemer Ralli Alanında gösterilen film, arabada açık hava sinema olarak izlendi.

Filmi, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım, Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hasan Canlı, Park ve Bahçeler Müdürü Gencay Kayrak, Fen İşleri Müdürü Baki Yalın, Zabıta Müdürü Erhan Kurtoğlu ve çok sayıda vatandaş izledi.
İlçede yaşayan birçok vatandaş, arabalarında oturarak Atatürk’ü anlatan ‘Veda’ filmini izlerken, zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı.

Zülfü Livaneli’nin kaleminden beyazperdeye taşınan ve Atatürk'ü anlatan ‘Veda’ filminde, Salih Bozok'un oğlu Muzaffer'e yazdığı mektupla geçmişe dönüp, bu zaman zarfı içinde Atatürk'ün askeri kimliği, vatan uğruna fedakarlıkları ve özel hayatından kesitler anlatıldı.

Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet'in kuruluşu, bir ulusa ışık tutuşu ‘Veda’ mektubunda aktarıldı.

Serhat Mustafa Kılıç, Dolunay Soysert, Burhan Güven, Ayhan Aktaş, Kenan Bal, Ezgi Mola, Kaya Akkaya, Sinan Tuzcu gibi oyuncuların rol aldığı film, Kemer halkı tarafından da beğeniyle izlendi.

Film sonunda sinemaseverler, araçlarının ışıklarını yaktı ve kornaya basarak Büyük Önder Atatürk’ü saygı, rahmet ve minnetle andı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.