Kemer'de yatçılara büyük indirim!

TURİZM 15.05.2020 - 12:29, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2603+ kez okundu.
 

Kemer'de yatçılara büyük indirim!

G Marina Kemer, Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi’nin girişimleri ile Koronavirüs nedeniyle etkilenen yatçılar için bağlama ücretlerinde indirime gitti. 2020 yılı için Deniz Ticaret Odası Üyesi olan yatçılara büyük bir indirim uygulayan G Marina, yıllık ödemelerde 40 indirime giderken, dört taksitle ödeme yapacak yatçılara da 30 indirim uygulayacak.

Üyemiz olan yatçılarımız için onları çok rahatlatacak bir indirim uygulayacaklar! Yatçılara uygulanacak olan indirim konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Çetin, zor bir süreçten geçtiklerini ve bu süreçte G Marina’nın yatçılara gösterdiği ilgiye ve desteğe teşekkür etti. Başkan Ahmet Çetin “ Öncelikle G Marina müdürümüz Levent Tokaç’a huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. G Marina olarak yatçılarımız için yapabilecekleri her şeyi yaptıklarını ilettiler. Bizleri kırmadılar ve isteklerimizi dikkate aldılar. Üyemiz olan yatçılarımız için onları çok rahatlatacak bir indirim uyguladılar. Burası özel bir marina. Bu tarz bir indirim Ege ve Akdeniz kıyılarındaki marinalarda dahi yok” dedi. Deniz Ticaret Odası olarak her zaman yanınızdayız! Başkan Ahmet Çetin, 27 Mayıs’ta 50 kapasite ile Deniz Trafiğinin açılmasını ve sonraki aşamada dış turizmin açılması ile normale dönülmesini beklediklerini söyleyerek “ Bu arada Ticari Tekneler 90 kapasite ile çalışılacak. Deniz Ticaret Odası hepimizin odası. Sizler için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Bu zor günlerde her zaman yanınızdayız “dedi. Yatçılar olarak sahipsiz değilisiniz! G Marina Genel Müdürü Levet Tokaç yaptığı açıklamasında, bir aile ortamında olduklarını ifade ederek “Öncelikle biz bir aileyiz. Bunu belirtmek istiyorum. Bu konuda Deniz Ticaret Odası Başkanı Sayın Tmer Kıran Başkanımıza çok teşekkür etmek isityotum. Vekil olarak Hüsnü Çöllü Başkanımız ve Antalya Şube Başkanımız Ahmet Çetin’in büyük çabaları oldu. Yatçılar olarak sahipsiz değilisiniz. Ahmet Başkanımızın sizlerin adına  büyük gayreti var. Biz birlikte burada hem güzel günleri hem de zor günler gördük.Şu anda zor günlerden geçiyoruz. Hepimiz turizmciyiz. Pamuk ipliğine bağlı turizmde önümüzdeki dönemde sıkıntıların yaşanacağı görülüyor. Burası devletin özelleştirmeden tahsis ettiği bir marina. Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanımız Ahmet Çetin’in talepleri doğrultursunda Marina’nın sahibi Sayın Sarp Aral Bey ile görüştük. Teklifi son hale getirdik. Burada beraberliğimiz hep devam edecek. Çalışmalarımız neticesinde, özellikle Ticari tekneler DTO üyesi olmak kaydıyla peşin ödemek yapılırsa 40 indirim uygulayacağız. Peşin ödeyemeyenlere de 30 indirim yapıp dört takside böleceğiz. Bu dört taksitin ilkini alıp kalan üç taksiti de kış dönemine doğru almayı planladık. 35 yıldır bu marinadayım. Tabii ki zamları çok gördük ama bu kadar büyük bir indirimi görmedim. Bu indirim size ve Odamıza olan bir saygıdır” dedi. Böyle bir indirim görülmedi! DTO Yönetim Kurulu Danışmanı Hüsnü Çöllü de yapığı açıklamasında, “Marina Müdürümüz gereğini yapacağız demişti ve bugün görüyoruz ki gereği yapılmış. Belki şu anda bu ortamda daha çok artı destekler bekleneblir ama bugüne kadar hiçbir marina şu an yapılan indirimi yapmadı” dedi.
G Marina Kemer, Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi’nin girişimleri ile Koronavirüs nedeniyle etkilenen yatçılar için bağlama ücretlerinde indirime gitti. 2020 yılı için Deniz Ticaret Odası Üyesi olan yatçılara büyük bir indirim uygulayan G Marina, yıllık ödemelerde 40 indirime giderken, dört taksitle ödeme yapacak yatçılara da 30 indirim uygulayacak.

Üyemiz olan yatçılarımız için onları çok rahatlatacak bir indirim uygulayacaklar!
Yatçılara uygulanacak olan indirim konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Çetin, zor bir süreçten geçtiklerini ve bu süreçte G Marina’nın yatçılara gösterdiği ilgiye ve desteğe teşekkür etti. Başkan Ahmet Çetin “ Öncelikle G Marina müdürümüz Levent Tokaç’a huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. G Marina olarak yatçılarımız için yapabilecekleri her şeyi yaptıklarını ilettiler. Bizleri kırmadılar ve isteklerimizi dikkate aldılar. Üyemiz olan yatçılarımız için onları çok rahatlatacak bir indirim uyguladılar. Burası özel bir marina. Bu tarz bir indirim Ege ve Akdeniz kıyılarındaki marinalarda dahi yok” dedi.

Deniz Ticaret Odası olarak her zaman yanınızdayız!
Başkan Ahmet Çetin, 27 Mayıs’ta 50 kapasite ile Deniz Trafiğinin açılmasını ve sonraki aşamada dış turizmin açılması ile normale dönülmesini beklediklerini söyleyerek “ Bu arada Ticari Tekneler 90 kapasite ile çalışılacak. Deniz Ticaret Odası hepimizin odası. Sizler için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Bu zor günlerde her zaman yanınızdayız “dedi.

Yatçılar olarak sahipsiz değilisiniz!
G Marina Genel Müdürü Levet Tokaç yaptığı açıklamasında, bir aile ortamında olduklarını ifade ederek “Öncelikle biz bir aileyiz. Bunu belirtmek istiyorum. Bu konuda Deniz Ticaret Odası Başkanı Sayın Tmer Kıran Başkanımıza çok teşekkür etmek isityotum. Vekil olarak Hüsnü Çöllü Başkanımız ve Antalya Şube Başkanımız Ahmet Çetin’in büyük çabaları oldu. Yatçılar olarak sahipsiz değilisiniz. Ahmet Başkanımızın sizlerin adına  büyük gayreti var. Biz birlikte burada hem güzel günleri hem de zor günler gördük.Şu anda zor günlerden geçiyoruz. Hepimiz turizmciyiz. Pamuk ipliğine bağlı turizmde önümüzdeki dönemde sıkıntıların yaşanacağı görülüyor. Burası devletin özelleştirmeden tahsis ettiği bir marina. Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanımız Ahmet Çetin’in talepleri doğrultursunda Marina’nın sahibi Sayın Sarp Aral Bey ile görüştük. Teklifi son hale getirdik. Burada beraberliğimiz hep devam edecek. Çalışmalarımız neticesinde, özellikle Ticari tekneler DTO üyesi olmak kaydıyla peşin ödemek yapılırsa 40 indirim uygulayacağız. Peşin ödeyemeyenlere de 30 indirim yapıp dört takside böleceğiz. Bu dört taksitin ilkini alıp kalan üç taksiti de kış dönemine doğru almayı planladık. 35 yıldır bu marinadayım. Tabii ki zamları çok gördük ama bu kadar büyük bir indirimi görmedim. Bu indirim size ve Odamıza olan bir saygıdır” dedi.

Böyle bir indirim görülmedi!
DTO Yönetim Kurulu Danışmanı Hüsnü Çöllü de yapığı açıklamasında, “Marina Müdürümüz gereğini yapacağız demişti ve bugün görüyoruz ki gereği yapılmış. Belki şu anda bu ortamda daha çok artı destekler bekleneblir ama bugüne kadar hiçbir marina şu an yapılan indirimi yapmadı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.