KEMER'İN GURURU AÜ REKTÖRÜ ÖZLENEN ÖZKAN

SAĞLIK 15.08.2020 - 22:26, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2967+ kez okundu.
 

KEMER'İN GURURU AÜ REKTÖRÜ ÖZLENEN ÖZKAN

Akdeniz Üniversitesi, tarihinde ilk defa bir kadın rektör tarafından yönetilecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Akdeniz Üniversitesi Rektörü olarak atanan Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlenen Özkan, başarılı organ nakli operasyonlarıyla tanınıyor. Özlenen Özkan'ın Kemerli Mehmet Şenay Doğan'ın kızı olması dolayısıyla Kemer'deki akrabaları tarafından da sevinçle karşılandı. Öğrenim hayatı boyunca çok başarılı bir öğrenci olduğu öğrenilen Özlenen Özkan'ın Kemer'e de katkıları olacağı düşünülüyor. Akdeniz Üniversitesi'ne atanan ilk kadın rektör olarak tarihe geçen Özlenen Özkan'ın Kemerli olması da ilçede ayrı bir gurur kaynağı oldu. Rektör Özlenen Özkan'ın Kemer'de yapılacak olan hizmetlere de destek olacağı tahmin ediliyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Özlenen hanım başarılı bir insan. Yaptığı başarılı organ nakli operasyonları ile de tanınıyor. Kendisi Kemerli olduğu için ayrıca mutlu olduk. İlçemize her alanda katkılarının olacağından şüphemiz yok. Kendisini tebrik ediyorum. Akdeniz Üniversitesi'ne atanan ilk kadın rektör oldu. Başarılarının devamını diliyorum."diye konuştu. Antalya'nın Manavgat ilçesi Gebece köyünde henüz 1 aylıkken yüzünün tamamı yanan Uğur Acar'a 21 Ocak 2012'de Türkiye'nin ilk yüz naklini gerçekleştiren ekibin içinde eşi Ömer Özkan'la birlikte yer aldı. Ekip Turan Çolak, Recep Sert, Salih Üslün ve Recep Kaya'ya başarılı yüz nakilleri yaptı.
Akdeniz Üniversitesi, tarihinde ilk defa bir kadın rektör tarafından yönetilecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Akdeniz Üniversitesi Rektörü olarak atanan Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlenen Özkan, başarılı organ nakli operasyonlarıyla tanınıyor.

Özlenen Özkan'ın Kemerli Mehmet Şenay Doğan'ın kızı olması dolayısıyla Kemer'deki akrabaları tarafından da sevinçle karşılandı.

Öğrenim hayatı boyunca çok başarılı bir öğrenci olduğu öğrenilen Özlenen Özkan'ın Kemer'e de katkıları olacağı düşünülüyor.

Akdeniz Üniversitesi'ne atanan ilk kadın rektör olarak tarihe geçen Özlenen Özkan'ın Kemerli olması da ilçede ayrı bir gurur kaynağı oldu.

Rektör Özlenen Özkan'ın Kemer'de yapılacak olan hizmetlere de destek olacağı tahmin ediliyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Özlenen hanım başarılı bir insan. Yaptığı başarılı organ nakli operasyonları ile de tanınıyor. Kendisi Kemerli olduğu için ayrıca mutlu olduk. İlçemize her alanda katkılarının olacağından şüphemiz yok. Kendisini tebrik ediyorum. Akdeniz Üniversitesi'ne atanan ilk kadın rektör oldu. Başarılarının devamını diliyorum."diye konuştu.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Gebece köyünde henüz 1 aylıkken yüzünün tamamı yanan Uğur Acar'a 21 Ocak 2012'de Türkiye'nin ilk yüz naklini gerçekleştiren ekibin içinde eşi Ömer Özkan'la birlikte yer aldı. Ekip Turan Çolak, Recep Sert, Salih Üslün ve Recep Kaya'ya başarılı yüz nakilleri yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.