KEMER LİSE CADDESİ YENİLENİYOR

TURİZM 03.04.2020 - 20:44, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2449+ kez okundu.
 

KEMER LİSE CADDESİ YENİLENİYOR

Kemer Belediyesi, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’in en önemli caddelerinden Lise Caddesini daha modern hale getiriyor.

Belediye ekiplerimiz, ihalesi yapılan ve yükleniciye teslim edilen mülkiyeti belediyeye ait Lise Caddesindeki dükkanların tamir ve tadilatlarına başladı. Caddede yapılacak çalışmalar kapsamda, çatı yapımı, alüminyum kompozit dış cephe kaplama, alüminyum güneş kırıcılar, standart tip tabela yapımı, zeminde mermer kaplama, kolonlarda andezit kaplama, dış cephe sıva tamiratı ve boya ve aydınlatma çalışmaları yapılacak. Tabelaların sökümüne başlayan belediye ekipleri, çatı imalatlarına da hız kesmeden devam ediyor. Lise Caddesi, çalışmaların tamamlanmasının ardından daha renkli ve kimlikli bir kent estetiğine yakışır, çözüm odaklı ve modern bir görünüme kavuşacak. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemerimizin en önemli caddeleri arasında yer alan Lise Caddesini yeniliyoruz. Çalışmalara başladık. Daha önce ihalesi yapılmıştı. Belediye ekiplerimiz, hızlı bir şekilde cadde üzerindeki dükkanların tabelalarını sökmeye başladı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde bambaşka bir görünüme kavuşacak. Caddemizi daha estetik ve modern bir hale getireceğiz. Halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
Kemer Belediyesi, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’in en önemli caddelerinden Lise Caddesini daha modern hale getiriyor.

Belediye ekiplerimiz, ihalesi yapılan ve yükleniciye teslim edilen mülkiyeti belediyeye ait Lise Caddesindeki dükkanların tamir ve tadilatlarına başladı.

Caddede yapılacak çalışmalar kapsamda, çatı yapımı, alüminyum kompozit dış cephe kaplama, alüminyum güneş kırıcılar, standart tip tabela yapımı, zeminde mermer kaplama, kolonlarda andezit kaplama, dış cephe sıva tamiratı ve boya ve aydınlatma çalışmaları yapılacak.

Tabelaların sökümüne başlayan belediye ekipleri, çatı imalatlarına da hız kesmeden devam ediyor.

Lise Caddesi, çalışmaların tamamlanmasının ardından daha renkli ve kimlikli bir kent estetiğine yakışır, çözüm odaklı ve modern bir görünüme kavuşacak.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemerimizin en önemli caddeleri arasında yer alan Lise Caddesini yeniliyoruz. Çalışmalara başladık. Daha önce ihalesi yapılmıştı. Belediye ekiplerimiz, hızlı bir şekilde cadde üzerindeki dükkanların tabelalarını sökmeye başladı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde bambaşka bir görünüme kavuşacak. Caddemizi daha estetik ve modern bir hale getireceğiz. Halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.