Kemer MHP'de Başkan Kara Güven Tazeledi!

SİYASET 06.09.2020 - 22:01, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2318+ kez okundu.
 

Kemer MHP'de Başkan Kara Güven Tazeledi!

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar’da sürdüren Kemer Spor, oynadığı üçüncü hazırlık maçından da genç ve takıma yeni katılan futbolcular ilerisi için umut veriyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Kemer İlçe Başkanlığı'nın Olağan Kongresi, Kemer Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye katılanlara hitap eden MHP Kemer İlçe Başkanı ve tek aday olan Hüseyin Kara, onurla yürüttüğü başkanlık görevine yeniden aday olmanın ve göreve devam edecek olmanın verdiği gururdan bahsetti. Yapılan seçimler sonucunda kongreye katılarak oy kullanan delegenin tamamının oyunu alan Hüseyin Kara, MHP Kemer İlçe Başkanlığına seçildi. Başkan Kara Kongreden sonra yaptığı açıklamada ise, "Kemer İlçe Başkanlığı Olağan Kongremizde katılımları ile bizlere güç veren Antalya Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan Bey’e, 23. Dönem Antalya Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Yıldız Bey'e, İl Başkanımız Sayın Hilmi Durgun Bey’e ve İl Başkan Yardımcılarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Antalya Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Ünsal Yılmaz Yeşildal Bey'e ve bizlere güven oyu veren Dava Arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Geçmiş dönem yol yürüdüğümüz değerli yönetim kurulu üyelerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni yönetim kurulu üyelerimize üstün başarılar diliyorum." dedi. Haber :Reşat Aydoğdu
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar’da sürdüren Kemer Spor, oynadığı üçüncü hazırlık maçından da genç ve takıma yeni katılan futbolcular ilerisi için umut veriyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Kemer İlçe Başkanlığı'nın Olağan Kongresi, Kemer Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.
Kongreye katılanlara hitap eden MHP Kemer İlçe Başkanı ve tek aday olan Hüseyin Kara, onurla yürüttüğü başkanlık görevine yeniden aday olmanın ve göreve devam edecek olmanın verdiği gururdan bahsetti.
Yapılan seçimler sonucunda kongreye katılarak oy kullanan delegenin tamamının oyunu alan Hüseyin Kara, MHP Kemer İlçe Başkanlığına seçildi.

Başkan Kara Kongreden sonra yaptığı açıklamada ise, "Kemer İlçe Başkanlığı Olağan Kongremizde katılımları ile bizlere güç veren Antalya Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan Bey’e, 23. Dönem Antalya Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Yıldız Bey'e, İl Başkanımız Sayın Hilmi Durgun Bey’e ve İl Başkan Yardımcılarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Antalya Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Ünsal Yılmaz Yeşildal Bey'e ve bizlere güven oyu veren Dava Arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Geçmiş dönem yol yürüdüğümüz değerli yönetim kurulu üyelerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni yönetim kurulu üyelerimize üstün başarılar diliyorum." dedi.

Haber :Reşat Aydoğdu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.