Kemer Spor Alemdağ Spor Maçına Hazırlanıyor!

SPOR 15.09.2020 - 22:26, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2916+ kez okundu.
 

Kemer Spor Alemdağ Spor Maçına Hazırlanıyor!

TFF 3. Lig Kemer temsilcisi Kemer Spor, 1877 Alemdağspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Antalya ve Kemer Temsilcimiz Kemer Spor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbul takımlarından1877 Alemdağ Spor maçının hazırlıklarına bugün yapılan antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Bahri Kurt yönetiminde gerçekleşen antrenmana, Mavi-Beyaz futbolcular ısınma hareketleriyle başladı. 1 saat 15 dakika süren antrenman saha içerisinde kurulan istasyonlar ve pas çalışması çift kale ve penaltı atışları ile sona erdi. Antrenman esnasında Kemer Sporlu futbolcuların çok hırslı ve moralli oldukları da gözlendi.
TFF 3. Lig Kemer temsilcisi Kemer Spor, 1877 Alemdağspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Antalya ve Kemer Temsilcimiz Kemer Spor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbul takımlarından1877 Alemdağ Spor maçının hazırlıklarına bugün yapılan antrenmanla devam etti.
Teknik Direktör Bahri Kurt yönetiminde gerçekleşen antrenmana, Mavi-Beyaz futbolcular ısınma hareketleriyle başladı. 1 saat 15 dakika süren antrenman saha içerisinde kurulan istasyonlar ve pas çalışması çift kale ve penaltı atışları ile sona erdi.
Antrenman esnasında Kemer Sporlu futbolcuların çok hırslı ve moralli oldukları da gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.