KEMER YAYLADA MASKE DAĞITIMI YAPILDI

SAĞLIK 07.10.2020 - 22:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1629+ kez okundu.
 

KEMER YAYLADA MASKE DAĞITIMI YAPILDI

Kemer Belediyesi ekipleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla yaylalarda ikamet eden vatandaşlara maske dağıtıyor.

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’in doğa harikası yaylalarında yaşayan vatandaşlara, pandemi dolayısıyla maske dağıtımı gerçekleştiriliyor. Kemer Belediyesinin koronavirüse karşı aldığı tedbirler kapsamında halkın ayağına kadar maske götürmeye devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezinde (ATASEM) Kemer Belediyesi tarafından el emeği ile üretilen maskeler, belediye ekipleri tarafından halka ulaştırılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, “Belediye olarak halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Zorlu geçen pandemi sürecinde halkımızın maske ihtiyacını karşılıyoruz. Kemer’in en güzel yaylalarında ikamet eden vatandaşlarımıza kendi atölyemizde diktiğimiz maskeler halkımıza ulaşıyor. Günlük yaklaşık 4 bin maske üretiyoruz. Halkımız sosyal mesafe, temizlik ve maske kuralına uyarsa hep birlikte bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum.” diye konuştu.
Kemer Belediyesi ekipleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla yaylalarda ikamet eden vatandaşlara maske dağıtıyor.

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’in doğa harikası yaylalarında yaşayan vatandaşlara, pandemi dolayısıyla maske dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Kemer Belediyesinin koronavirüse karşı aldığı tedbirler kapsamında halkın ayağına kadar maske götürmeye devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezinde (ATASEM) Kemer Belediyesi tarafından el emeği ile üretilen maskeler, belediye ekipleri tarafından halka ulaştırılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, “Belediye olarak halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Zorlu geçen pandemi sürecinde halkımızın maske ihtiyacını karşılıyoruz. Kemer’in en güzel yaylalarında ikamet eden vatandaşlarımıza kendi atölyemizde diktiğimiz maskeler halkımıza ulaşıyor. Günlük yaklaşık 4 bin maske üretiyoruz. Halkımız sosyal mesafe, temizlik ve maske kuralına uyarsa hep birlikte bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.