Kemer’de Nevruz kutlaması

GÜNDEM 21.03.2024 - 21:53, Güncelleme: 21.03.2024 - 21:53 1270+ kez okundu.
 

Kemer’de Nevruz kutlaması

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ünal Aysal Anadolu Lisesi’nde yapılan Nevruz Bayramı kutlamasına katıldı.

  Göynük Fen Lisesi öğrencilerinin de yer aldığı kutlamaya katılan Başkan Topaloğlu, öğrencilerle ve öğretmenlerle selamlaşarak sohbet etti. Başkan Topaloğlu demir dövdü Başkan Topaloğlu, Nevruz Bayramı kutlamaları kapsamında, okul bahçesinde yakılan nevruz ateşinin üzerinden atlayarak, demir dövdü. Başkan Topaloğlu’na öğretmen ve öğrenciler de eşlik etti. Öğrenciler ve öğretmenler, nevruz kutlamaları kutlamalar kapsamında çeşitli oyunlarda oynadı.  
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ünal Aysal Anadolu Lisesi’nde yapılan Nevruz Bayramı kutlamasına katıldı.
 
Göynük Fen Lisesi öğrencilerinin de yer aldığı kutlamaya katılan Başkan Topaloğlu, öğrencilerle ve öğretmenlerle selamlaşarak sohbet etti.
Başkan Topaloğlu demir dövdü
Başkan Topaloğlu, Nevruz Bayramı kutlamaları kapsamında, okul bahçesinde yakılan nevruz ateşinin üzerinden atlayarak, demir dövdü. Başkan Topaloğlu’na öğretmen ve öğrenciler de eşlik etti.
Öğrenciler ve öğretmenler, nevruz kutlamaları kutlamalar kapsamında çeşitli oyunlarda oynadı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.