KemerSpor’da Teknik Direktör Değişikliği!

SPOR 28.09.2020 - 22:48, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2881+ kez okundu.
 

KemerSpor’da Teknik Direktör Değişikliği!

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig Temsilcimiz Kemer Sporda Teknik Direktör değişikliği yaşandı. Mavi-Beyaz ekip Bahri Kurt’un ayrılmasının ardından, Teknik Direktör Osman Akyol ile anlaştı.

Kıssa bir açıklama yapan Osman Akyol; Kemer Spor hedefli bir takım olduğunu düşündüğüm için geldim. Takımın içinde genç ve iyi oyuncular var. İyi şeyler yapacağız. Üst lig yolunda başarılı olmak için çalışacağız ve Kemer ve Kemer spor için hayırlı olsun. Dedi Takım bu gün yeni teknik kadro ile çalışmalara başladı. Bu hafta sonu Nevşehir Sporla yapılacak lig maçı hazırlıklarına tam kadro katıldı.   Osman Akyol’un Özgeçmişi; FRAPORT-TAV ANTALYASPOR GENÇLİK GELİŞİM TEKNIK SORUMLUSU ve birçok profesyonel takımda futbol oynayan Samsun Spor, Galatasaray. Antalya Spor, Altay ve Konya Spor’da futbola veda eden Osman Akyol 51 yaşında.  
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig Temsilcimiz Kemer Sporda Teknik Direktör değişikliği yaşandı. Mavi-Beyaz ekip Bahri Kurt’un ayrılmasının ardından, Teknik Direktör Osman Akyol ile anlaştı.

Kıssa bir açıklama yapan Osman Akyol; Kemer Spor hedefli bir takım olduğunu düşündüğüm için geldim. Takımın içinde genç ve iyi oyuncular var. İyi şeyler yapacağız. Üst lig yolunda başarılı olmak için çalışacağız ve Kemer ve Kemer spor için hayırlı olsun. Dedi
Takım bu gün yeni teknik kadro ile çalışmalara başladı. Bu hafta sonu Nevşehir Sporla yapılacak lig maçı hazırlıklarına tam kadro katıldı.

 

Osman Akyol’un Özgeçmişi; FRAPORT-TAV ANTALYASPOR GENÇLİK GELİŞİM TEKNIK SORUMLUSU ve birçok profesyonel takımda futbol oynayan Samsun Spor, Galatasaray. Antalya Spor, Altay ve Konya Spor’da futbola veda eden Osman Akyol 51 yaşında.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.