KEPEZ'DE ANAOKULUNUN TEMELİ ATILDI...

EĞİTİM 13.02.2021 - 22:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2328+ kez okundu.
 

KEPEZ'DE ANAOKULUNUN TEMELİ ATILDI...

Vali Ersin Yazıcı, Kepez’de hayırsever Fatih Selek ile yapımına başlanacak anaokulunun temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Vali Yazıcı, “En büyük gücümüz genç nüfusumuz. Bu genç nüfusu en iyi şekilde eğiterek yarınlara hazırlamalıyız.” ifadelerini kullandı.

Vali Ersin Yazıcı, Hayırsever Fatih Selek ile Kepez İlçesi, Çankaya Mahallesinde yapılacak olan 4 derslikli Seleksan Anaokulu’nun temel atma törenine katıldı. Kepez’de düzenlenen anaokulu temel atma törenine Vali Yazıcı’nın yanı sıra, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve hayırsever Fatih Selek katıldı. Törende konuşan Vali Yazıcı, “Bugün yine güzel hayra tanıklık etmek için buradayız. 4 derslikli anaokulumuzun temel atma törenimize katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Tabi ki teşekkürün en büyüğünü de Hayırseverimiz Fatih Selek Bey’e ediyoruz. Yılladır bu tür törenlere katıldım, birçok hayırseverimize şahit oldum. Bu tür örnek hayırlar en başta gönül işi. Para işi değil. Eğer bu gönlü güzel insanlar olmaz ise tek başına para bu işleri gerçekleştiremez. İnşallah bu güzel hayrınız, tüm bu hayrı gerçekleştirebilecek durumu olanlara da örnek olur. Antalya zaten hayırseverler konusunda çalıştığım en zengin şehir. ” diye konuştu. Çağın Gereklerine Uygun Eğitim Vermeliyiz Gençlerimizi, çağın gereklerine uygun eğitim modelini bularak, iyi yetişmiş bireyler haline getirmek istediklerini vurgulayan Vali Ersin Yazıcı, “Eğitim, ajandamda her zaman birinci sırada. Eğitime ne kadar erken başlarsak gençlerimizi yarınlara o kadar iyi hazırlayabiliriz. Gençlerimizi yarınlara iyi bir eğitimle hazırlarsak, ülkemizin geleceğini de güvence altına almış oluruz. Amacımız; ahlaklı, vatanına, milletine faydalı nesiller yetiştirmek. Bu nedenle eğitim konusunda bize destek olan bütün hayırseverlerimizi tebrik edip, teşekkür ediyoruz.” dedi. Hayırseverlerimizin Desteğiyle Okulları Tamamlayacağız Devletin her sene eğitime büyük yatırım yaptığını belirten Vali Yazıcı, “Bildiğimiz gibi ülkemizde bir deprem gerçeği var. Depremden dolayı güçlendirme yapılan ve riskli görülüp yıkılan okullarımız mevcut. İnşallah bu okullarımızı hayırseverlerimizin ve bizlerin desteğiyle en kısa sürede tamamlayıp gençlerimizin eğitimine sunacağız.” ifadelerini kullandı. Temel atma töreninin sonunda Vali Yazıcı, anaokulu projesinden dolayı hayırsever Fatih Selek’i tebrik ederek, hayırlarının devamını diledi.
Vali Ersin Yazıcı, Kepez’de hayırsever Fatih Selek ile yapımına başlanacak anaokulunun temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Vali Yazıcı, “En büyük gücümüz genç nüfusumuz. Bu genç nüfusu en iyi şekilde eğiterek yarınlara hazırlamalıyız.” ifadelerini kullandı.
Vali Ersin Yazıcı, Hayırsever Fatih Selek ile Kepez İlçesi, Çankaya Mahallesinde yapılacak olan 4 derslikli Seleksan Anaokulu’nun temel atma törenine katıldı. Kepez’de düzenlenen anaokulu temel atma törenine Vali Yazıcı’nın yanı sıra, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve hayırsever Fatih Selek katıldı.
Törende konuşan Vali Yazıcı, “Bugün yine güzel hayra tanıklık etmek için buradayız. 4 derslikli anaokulumuzun temel atma törenimize katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Tabi ki teşekkürün en büyüğünü de Hayırseverimiz Fatih Selek Bey’e ediyoruz. Yılladır bu tür törenlere katıldım, birçok hayırseverimize şahit oldum. Bu tür örnek hayırlar en başta gönül işi. Para işi değil. Eğer bu gönlü güzel insanlar olmaz ise tek başına para bu işleri gerçekleştiremez. İnşallah bu güzel hayrınız, tüm bu hayrı gerçekleştirebilecek durumu olanlara da örnek olur. Antalya zaten hayırseverler konusunda çalıştığım en zengin şehir. ” diye konuştu.
Çağın Gereklerine Uygun Eğitim Vermeliyiz
Gençlerimizi, çağın gereklerine uygun eğitim modelini bularak, iyi yetişmiş bireyler haline getirmek istediklerini vurgulayan Vali Ersin Yazıcı, “Eğitim, ajandamda her zaman birinci sırada. Eğitime ne kadar erken başlarsak gençlerimizi yarınlara o kadar iyi hazırlayabiliriz. Gençlerimizi yarınlara iyi bir eğitimle hazırlarsak, ülkemizin geleceğini de güvence altına almış oluruz. Amacımız; ahlaklı, vatanına, milletine faydalı nesiller yetiştirmek. Bu nedenle eğitim konusunda bize destek olan bütün hayırseverlerimizi tebrik edip, teşekkür ediyoruz.” dedi.
Hayırseverlerimizin Desteğiyle Okulları Tamamlayacağız
Devletin her sene eğitime büyük yatırım yaptığını belirten Vali Yazıcı, “Bildiğimiz gibi ülkemizde bir deprem gerçeği var. Depremden dolayı güçlendirme yapılan ve riskli görülüp yıkılan okullarımız mevcut. İnşallah bu okullarımızı hayırseverlerimizin ve bizlerin desteğiyle en kısa sürede tamamlayıp gençlerimizin eğitimine sunacağız.” ifadelerini kullandı.
Temel atma töreninin sonunda Vali Yazıcı, anaokulu projesinden dolayı hayırsever Fatih Selek’i tebrik ederek, hayırlarının devamını diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.