KEPEZ'DEN TURİZM SEKTÖRÜNE İSTİHDAM

TURİZM 24.08.2020 - 21:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2566+ kez okundu.
 

KEPEZ'DEN TURİZM SEKTÖRÜNE İSTİHDAM

Kepez Belediyesi’nin Kariyer İş Geliştirme Merkezi, Akdeniz İnsan Kaynakları Şirketi işbirliğiyle iş arayanlar ile işverenleri bir araya getirdi. Görüşmeler sonunda 120 kişinin turizm sektörüne istihdamı sağlandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 2019 yerel seçimlerinde vaat ettiği 123 projeden biri olan ‘Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi’, kurulduğu günden bu yana iş arayanlara istihdam kapılarını aralamaya devam ediyor. Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi, Akdeniz İnsan Kaynakları Şirketi işbirliğiyle iş arayanlar ile işverenleri bir araya getirdi. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde iş arayanlar ile işverenlerin buluşturulduğu görüşmelere, Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi’ne müracaatta bulunanlar alındı. Merkez aracılığıyla davet edilenlerin iş görüşmelerini prestijli ve konforlu bir ortamda yapabilmeleri sağlandı. Gün boyu süren görüşmelerin ardından garson, kat görevlisi, bulaşıkçı, meydancı, bahçıvan ve benzeri görevler de çalıştırılmak üzere Rixsos, Max Royal ve ICE Oteller bünyesine personel alımı gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi’nin işverenlerle iş arayanları bir araya getirdiği, istihdama katkı sunduğu Kepez Kariyer Merkezi, 120 kişinin daha turizme istihdam edilmesini sağladı. Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi Kepez Belediyesi’nin iş arayanlarla iş verenleri bir araya getiren istihdam hizmetinden yararlanmak isteyenlerin öncelikle Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi’ne müracaat etmesi gerekiyor. Firmalardan gelen işçi talepleri üzerine aranan kriterlere en uygun adaylar meslek ve yaş gruplarına göre seçiliyor. Kriterlere uygun adaylar Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde işverenlerle buluşturuluyor. İstihdama katkı sağlayacak ve iş arayanlara iş kapılarını aralayacak olan merkezin çalışmaları, farklı iş kolları ve firmalarla devam edecek.
Kepez Belediyesi’nin Kariyer İş Geliştirme Merkezi, Akdeniz İnsan Kaynakları Şirketi işbirliğiyle iş arayanlar ile işverenleri bir araya getirdi. Görüşmeler sonunda 120 kişinin turizm sektörüne istihdamı sağlandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 2019 yerel seçimlerinde vaat ettiği 123 projeden biri olan ‘Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi’, kurulduğu günden bu yana iş arayanlara istihdam kapılarını aralamaya devam ediyor. Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi, Akdeniz İnsan Kaynakları Şirketi işbirliğiyle iş arayanlar ile işverenleri bir araya getirdi.

Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde iş arayanlar ile işverenlerin buluşturulduğu görüşmelere, Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi’ne müracaatta bulunanlar alındı. Merkez aracılığıyla davet edilenlerin iş görüşmelerini prestijli ve konforlu bir ortamda yapabilmeleri sağlandı. Gün boyu süren görüşmelerin ardından garson, kat görevlisi, bulaşıkçı, meydancı, bahçıvan ve benzeri görevler de çalıştırılmak üzere Rixsos, Max Royal ve ICE Oteller bünyesine personel alımı gerçekleştirildi.

Kepez Belediyesi’nin işverenlerle iş arayanları bir araya getirdiği, istihdama katkı sunduğu Kepez Kariyer Merkezi, 120 kişinin daha turizme istihdam edilmesini sağladı.
Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi
Kepez Belediyesi’nin iş arayanlarla iş verenleri bir araya getiren istihdam hizmetinden yararlanmak isteyenlerin öncelikle Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi’ne müracaat etmesi gerekiyor.

Firmalardan gelen işçi talepleri üzerine aranan kriterlere en uygun adaylar meslek ve yaş gruplarına göre seçiliyor. Kriterlere uygun adaylar Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde işverenlerle buluşturuluyor. İstihdama katkı sağlayacak ve iş arayanlara iş kapılarını aralayacak olan merkezin çalışmaları, farklı iş kolları ve firmalarla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.