KEPEZ KİTAP FUARI ERTELENDİ

KÜLTÜR 12.03.2020 - 00:35, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1868+ kez okundu.
 

KEPEZ KİTAP FUARI ERTELENDİ

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 3.sünü düzenleyeceği Kepez Kitap Fuarı, küresel bir tehdit olan corona virüsü nedeniyle tedbir amaçlı olarak iptal edildi.

Kepez Belediyesi’nin bu yıl ‘Su’ teması ile düzenleyeceği 3. Kepez Kitap Fuarı, corona virüs tehlikesine karşı iptal edildi. Küresel bir tehdit olan corana virüsü (covid-19) nedeniyle tedbir amaçlı iptal edilen Kitap Fuarı’nın, ileriki bir tarihte yapılması öngörüldü. İlk yıl ‘Mimar Sinan’ teması ile düzenlenen ve 380 bin ziyaretçi ağırlayan Kepez Kitap Fuarı, ikinci yıl ise ‘Çevre’ teması ile düzenlenerek 400 bin ziyaretçi ağırlamıştı. Bütün dünyada görülen yeni korona virüsü Hastalığı(COVID-19) salgınına karşı Antalya Valiliği İl Sağlık Müdürlüğünce alınan tedbirler kapsamında; insanları bir araya toplayan özellikle Mart ve Nisan aylarındaki organizasyonların tedbiren ertelenmesi nedeniyle, 13-22 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 3. Kepez Kitap Fuarı da ileri bir tarihe ertelendi. Kepez Belediyesi, çoğunluğu çocuk ve gençlerden oluşan ve her yıl binlerce ziyaretçi ağırlayan fuarın, vatandaşların sağlığı göz önünde bulundurularak iptal edilme kararı alındı.
Kepez Belediyesi’nin bu yıl 3.sünü düzenleyeceği Kepez Kitap Fuarı, küresel bir tehdit olan corona virüsü nedeniyle tedbir amaçlı olarak iptal edildi.

Kepez Belediyesi’nin bu yıl ‘Su’ teması ile düzenleyeceği 3. Kepez Kitap Fuarı, corona virüs tehlikesine karşı iptal edildi. Küresel bir tehdit olan corana virüsü (covid-19) nedeniyle tedbir amaçlı iptal edilen Kitap Fuarı’nın, ileriki bir tarihte yapılması öngörüldü.

İlk yıl ‘Mimar Sinan’ teması ile düzenlenen ve 380 bin ziyaretçi ağırlayan Kepez Kitap Fuarı, ikinci yıl ise ‘Çevre’ teması ile düzenlenerek 400 bin ziyaretçi ağırlamıştı. Bütün dünyada görülen yeni korona virüsü Hastalığı(COVID-19) salgınına karşı Antalya Valiliği İl Sağlık Müdürlüğünce alınan tedbirler kapsamında; insanları bir araya toplayan özellikle Mart ve Nisan aylarındaki organizasyonların tedbiren ertelenmesi nedeniyle, 13-22 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 3. Kepez Kitap Fuarı da ileri bir tarihe ertelendi. Kepez Belediyesi, çoğunluğu çocuk ve gençlerden oluşan ve her yıl binlerce ziyaretçi ağırlayan fuarın, vatandaşların sağlığı göz önünde bulundurularak iptal edilme kararı alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.