KESTELSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

SPOR 16.07.2020 - 23:29, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2914+ kez okundu.
 

KESTELSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

BAL Liginde şampiyon olarak TFF 3. Lig’e yükselen Kestelspor, Milli Egemenlik Stadında düzenlenen görkemli bir törenle kupasını aldı.

Törende Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Kestelspor Kulüp Başkanı ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur açılış konuşması gerçekleştirdi. Van’ da ve Siirt’ te şehit olan polislerimizi anarak konuşmaya başlayan Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, “2016 yılında Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in bize vermiş olduğu görev ve yetki ile başladığımız görevde 3. Lige kadar yükseldik. Başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Onursal Başkanımız Adem Murat Yücel, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür eder, sonsuz şükranlarımı sunarım. “dedi. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “ Bugün Kestelspor’umuz 3. Lige çıktı. Bu bir gururdur. Bu çalışmanın, azmin, emeğin, sahada dökülen terin bir başarısıdır. Her zaman Kestelspor’umuzun yanındayız. Maddi ve manevi, gerekse futbolcu olarak desteklerimiz devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel “ Kestelspor, Alanyaspor bizim her şeyimiz. Kuruculuğuna tanıklık ettiğim, futbolculuğunu yaptığım, Kulüp başkanlığını yaptığım ve Birinci Amatörden, Süper Amatöre çıkmasına tanıklık, Süper Amatörden BAL Ligine çıkmasına tanıklık, bugünde BAL Liginde 3. Lige çıkmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bu zamana kadar emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.’’ dedi. PLAKET TÖRENİ YAPILDI Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu adına Alanyaspor Kulüp Başkanı ve kardeşi Hasan Çavuşoğlu’na, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, Alanya Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Erdoğan, Tunahan Kasapoğlu ve Nazmi Yüksel’e, Tüfad Alanya Başkanı Yaşar İncepıçak’a Kulübe bağış yapan, sponsor olan Firmalara ve Yönetim Kurulu Üyelerine yaptıkları desteklerden dolayı plaket verdi. Ardından sporculara kupa ve madalyaları verildi. Kupayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur birlikte verdi.
BAL Liginde şampiyon olarak TFF 3. Lig’e yükselen Kestelspor, Milli Egemenlik Stadında düzenlenen görkemli bir törenle kupasını aldı.

Törende Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Kestelspor Kulüp Başkanı ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur açılış konuşması gerçekleştirdi.

Van’ da ve Siirt’ te şehit olan polislerimizi anarak konuşmaya başlayan Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, “2016 yılında Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in bize vermiş olduğu görev ve yetki ile başladığımız görevde 3. Lige kadar yükseldik. Başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Onursal Başkanımız Adem Murat Yücel, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür eder, sonsuz şükranlarımı sunarım. “dedi.

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “ Bugün Kestelspor’umuz 3. Lige çıktı. Bu bir gururdur. Bu çalışmanın, azmin, emeğin, sahada dökülen terin bir başarısıdır. Her zaman Kestelspor’umuzun yanındayız. Maddi ve manevi, gerekse futbolcu olarak desteklerimiz devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel “ Kestelspor, Alanyaspor bizim her şeyimiz. Kuruculuğuna tanıklık ettiğim, futbolculuğunu yaptığım, Kulüp başkanlığını yaptığım ve Birinci Amatörden, Süper Amatöre çıkmasına tanıklık, Süper Amatörden BAL Ligine çıkmasına tanıklık, bugünde BAL Liginde 3. Lige çıkmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bu zamana kadar emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.’’ dedi.

PLAKET TÖRENİ YAPILDI

Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu adına Alanyaspor Kulüp Başkanı ve kardeşi Hasan Çavuşoğlu’na, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, Alanya Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Erdoğan, Tunahan Kasapoğlu ve Nazmi Yüksel’e, Tüfad Alanya Başkanı Yaşar İncepıçak’a Kulübe bağış yapan, sponsor olan Firmalara ve Yönetim Kurulu Üyelerine yaptıkları desteklerden dolayı plaket verdi. Ardından sporculara kupa ve madalyaları verildi. Kupayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur birlikte verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.