Kobilerin hareket kabiliyetini arttıralım

EKONOMİ 25.01.2021 - 13:23, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2825+ kez okundu.
 

Kobilerin hareket kabiliyetini arttıralım

Yeni Antalya Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Arif Afşin, SGK İl Müdürü Nejat Deniz'e ve İş Kur Müdürü Veli Tekkanat’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yapılanlar olumlu, yeni beklentilerimiz var Afşin, SGK ve İşkur makamlarında gerçekleşen ziyarette pandemi sürecinde hükümetin en önemli adımı 7256 sayılı yapılandırma kanunu hakkında teşekkür etti. Ziyarette esnafın beklentilerini dile getiren Afşin, *Sicil Affı çıkarılsın; Hükümetin Pandemi yardımlarına ilaveten ekonominin çarklarının yeniden güçlü bir şekilde dönmesi için kobi’den tüccara her kesimin beklentisi gerçekleştirilsin. *İcra konulmasın; Hükümetin esnafa destek verdiği kira yardımı ve her türlü devlet kaynaklı hibe para icra kapsamı dışında olsun. *Matrah artırımı yapılsın; mükellefler ile mali idare arasında devam eden ihtilaflı işlemlerin sona erdirilmesi, matrah artırımı yoluyla inceleme ve tarhiyat risklerinin ortadan kaldırılması ve işletme kayıtlarında fiili durum ile kaydi durumun uygun hale getirilerek düzeltilmesi yani bir nevi mükelleflerle devletin barışması sağlansın. Matrah artırımı bir kaynak, ekonomiye katma değerdir dedi.  
Yeni Antalya Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Arif Afşin, SGK İl Müdürü Nejat Deniz'e ve İş Kur Müdürü Veli Tekkanat’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yapılanlar olumlu, yeni beklentilerimiz var

Afşin, SGK ve İşkur makamlarında gerçekleşen ziyarette pandemi sürecinde hükümetin en önemli adımı 7256 sayılı yapılandırma kanunu hakkında teşekkür etti. Ziyarette esnafın beklentilerini dile getiren Afşin,

*Sicil Affı çıkarılsın; Hükümetin Pandemi yardımlarına ilaveten ekonominin çarklarının yeniden güçlü bir şekilde dönmesi için kobi’den tüccara her kesimin beklentisi gerçekleştirilsin.

*İcra konulmasın; Hükümetin esnafa destek verdiği kira yardımı ve her türlü devlet kaynaklı hibe para icra kapsamı dışında olsun.

*Matrah artırımı yapılsın; mükellefler ile mali idare arasında devam eden ihtilaflı işlemlerin sona erdirilmesi, matrah artırımı yoluyla inceleme ve tarhiyat risklerinin ortadan kaldırılması ve işletme kayıtlarında fiili durum ile kaydi durumun uygun hale getirilerek düzeltilmesi yani bir nevi mükelleflerle devletin barışması sağlansın. Matrah artırımı bir kaynak, ekonomiye katma değerdir dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.