KONYAALTI'NDA BERBERLERE SAĞLIK KİTİ

SAĞLIK 12.05.2020 - 21:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2385+ kez okundu.
 

KONYAALTI'NDA BERBERLERE SAĞLIK KİTİ

Konyaaltı Belediyesi, uzun bir aradan sonra yeniden hizmet vermeye başlayan kuaför ve berber salonlarına yüzey temizleyici, dezenfektan ve maske dağıttı.

Konyaaltı Belediyesi, halk sağlığı açısından herhangi bir olumsuz oluşmaması için tedbiri elden bırakmıyor. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uzun süredir kapalı olan ve 11 Mayıs Pazartesi günü itibariyle de yeniden hizmete açılan 183 berber ve kuaföre Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri dezenfektan, maske ve yüzey temizleyicisi dağıttı. TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYORUZ Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında kuaför ve berberler yaklaşık 2 ay boyunca kapalıydı. Alınan tedbirler kapsamında yeniden hizmet vermeye başladı. İlçemizde hizmet veren kuaför ve berberlere belediye olarak desteğimiz devam ediyor. Kuaför, berberler ve müşterilerinin kullanması için dezenfektan, maske ve yüzey temizleyici dağıtımına başladık. Belediye olarak tedbirleri elden bırakmıyoruz ve halkımızın sağlığı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeniden hizmet vermeye başlayan kuaför ve berberlerimize kolaylıklar diliyorum." dedi. BERBER VE KUAFÖRLER MEMNUN İlçedeki berberlerden Mehmet Gökkılıç, Konyaaltı Belediyesi’nin bu dönemde kendilerini hiç yalnız bırakmadığını söyledi. Konyaaltı Belediyesi tarafından bugün de dezenfektan, maske ve yüzey temizleyici hediye edildiğini dile getiren Mehmet Gökkılıç, Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür etti. Berber Erhan Kahramanoğlu ise Konyaaltı Belediyesi’nin dezenfektan, maske ve yüzey temizleyici hediyesi ile çok mutlu olduklarını belirterek, berber ve kuaför çalışanları olarak bu süreçte üzerlerine düşen tedbirleri aldıklarını söyledi.
Konyaaltı Belediyesi, uzun bir aradan sonra yeniden hizmet vermeye başlayan kuaför ve berber salonlarına yüzey temizleyici, dezenfektan ve maske dağıttı.

Konyaaltı Belediyesi, halk sağlığı açısından herhangi bir olumsuz oluşmaması için tedbiri elden bırakmıyor. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uzun süredir kapalı olan ve 11 Mayıs Pazartesi günü itibariyle de yeniden hizmete açılan 183 berber ve kuaföre Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri dezenfektan, maske ve yüzey temizleyicisi dağıttı.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYORUZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında kuaför ve berberler yaklaşık 2 ay boyunca kapalıydı. Alınan tedbirler kapsamında yeniden hizmet vermeye başladı. İlçemizde hizmet veren kuaför ve berberlere belediye olarak desteğimiz devam ediyor.

Kuaför, berberler ve müşterilerinin kullanması için dezenfektan, maske ve yüzey temizleyici dağıtımına başladık. Belediye olarak tedbirleri elden bırakmıyoruz ve halkımızın sağlığı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeniden hizmet vermeye başlayan kuaför ve berberlerimize kolaylıklar diliyorum." dedi.

BERBER VE KUAFÖRLER MEMNUN

İlçedeki berberlerden Mehmet Gökkılıç, Konyaaltı Belediyesi’nin bu dönemde kendilerini hiç yalnız bırakmadığını söyledi. Konyaaltı Belediyesi tarafından bugün de dezenfektan, maske ve yüzey temizleyici hediye edildiğini dile getiren Mehmet Gökkılıç, Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür etti.

Berber Erhan Kahramanoğlu ise Konyaaltı Belediyesi’nin dezenfektan, maske ve yüzey temizleyici hediyesi ile çok mutlu olduklarını belirterek, berber ve kuaför çalışanları olarak bu süreçte üzerlerine düşen tedbirleri aldıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.