KONYAALTI'NDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI

YAŞAM 27.11.2020 - 22:46, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1975+ kez okundu.
 

KONYAALTI'NDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI

Konyaaltı Belediyesi koranovirüs ile mücadele kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda cami, taksi durakları, park-bahçe ve okullar büyük bir titizlikle ilaçlanıyor.

Konyaaltı Belediyesi, koranavirüsün Türkiye’de görüldüğü 11 Mart’tan bu yana virüsle mücadelesine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda ilçe genelinde 21 taksi durağı ve bu duraklara bağlı çalışan 351 taksi, 60 cami ile okul ve bağlı kurumlar her hafta düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, salgın dönemi bitene kadar bu çalışmaların belirli periyotlarla devam edeceğine dikkat çekti. PANDEMİ İLE MÜCADELEYE DEVAM Başkan Semih Esen, “Konyaaltı Belediyesi olarak ilk günden bu yana pandemi ile mücadeleyi aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz üstün bir gayretle halkın yoğun olarak kullandığı, temasın yoğun olduğu alanlarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor. Taksi durakları başta olmak üzere, park-bahçe, okul ve camilerde dezenfekte çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Halkımızdan istediğimiz alınan tedbirlere uymaları. Salgını henüz son bulmuş değil. Lütfen sosyal mesafeye, maske takmaya ve el hijyenine dikkat edelim. Kalabalık ortamlarda bulunmamaya özen gösterelim” diye konuştu. TAKSİCİLERDEN ESEN’E TEŞEKKÜR Her hafta Konyaaltı Belediyesi ile Şoförler Odası’nın düzenli olarak duraklarda ilaçlama yaptığını dile getiren Atlantik Taksi Durağı Başkanı Şakir Çelik, kendi sağlıkları ve müşterilerin sağlığı için bunu çok önemsediklerini söyledi. Dezenfekte çalışmalarının kendilerine güven verdiğini ifade eden Şakir Çelik, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e ve ekibine destekleri için teşekkür ettiğini kaydetti.
Konyaaltı Belediyesi koranovirüs ile mücadele kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda cami, taksi durakları, park-bahçe ve okullar büyük bir titizlikle ilaçlanıyor.

Konyaaltı Belediyesi, koranavirüsün Türkiye’de görüldüğü 11 Mart’tan bu yana virüsle mücadelesine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda ilçe genelinde 21 taksi durağı ve bu duraklara bağlı çalışan 351 taksi, 60 cami ile okul ve bağlı kurumlar her hafta düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, salgın dönemi bitene kadar bu çalışmaların belirli periyotlarla devam edeceğine dikkat çekti.

PANDEMİ İLE MÜCADELEYE DEVAM

Başkan Semih Esen, “Konyaaltı Belediyesi olarak ilk günden bu yana pandemi ile mücadeleyi aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz üstün bir gayretle halkın yoğun olarak kullandığı, temasın yoğun olduğu alanlarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor.

Taksi durakları başta olmak üzere, park-bahçe, okul ve camilerde dezenfekte çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Halkımızdan istediğimiz alınan tedbirlere uymaları. Salgını henüz son bulmuş değil. Lütfen sosyal mesafeye, maske takmaya ve el hijyenine dikkat edelim. Kalabalık ortamlarda bulunmamaya özen gösterelim” diye konuştu.

TAKSİCİLERDEN ESEN’E TEŞEKKÜR
Her hafta Konyaaltı Belediyesi ile Şoförler Odası’nın düzenli olarak duraklarda ilaçlama yaptığını dile getiren Atlantik Taksi Durağı Başkanı Şakir Çelik, kendi sağlıkları ve müşterilerin sağlığı için bunu çok önemsediklerini söyledi. Dezenfekte çalışmalarının kendilerine güven verdiğini ifade eden Şakir Çelik, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e ve ekibine destekleri için teşekkür ettiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.