Korona deyip kapıyı çaldılar; evi soyup çıktılar!

ASAYİŞ 14.03.2020 - 21:53, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2736+ kez okundu.
 

Korona deyip kapıyı çaldılar; evi soyup çıktılar!

Korona virüs salgını nedeniyle birçok ülke olağanüstü hal ilan ederken, sosyal medyada paylaşılan bir mesajda hırsızların korona virüs testi yapacakları iddiasıyla hırsızların ev sahiplerini spreyle bayılttığı ifade edildi. Paylaşılan mesajda ayrıca, çok sayıda ihbar alındığı belirtildi.

Dünyada korona virüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen gün artıyor. İnsanların virüsle mücadelesi sürerken hırsızlar farklı yöntem kullandı. korona virüs salgını nedeniyle tüm dünya alarmda. Salgın şuana kadar 190’dan fazla ülkeye sıçrarken, hırsızların yeni yöntemi şaşkınlık yarattı. Sosyal medyada paylaşılan bir mesajda, dolandırıcıların korona virüs testi yapacakları iddiasıyla ev sahiplerini spreyle bayıltarak evleri soydukları belirtildi. Sosyal medyada paylaşılan yazıda şu ifadeler kullanıldı: "10 dakika önce kapı çaldı ve kimsiniz diye sorduğumda, Sağlık Bakanlığı’ndan tarama yapmak için geldiklerini söylediler. Ne taraması dedim ve Corona için dediler. Bende istemiyorum dedim kapattım kapıyı. Ardından Sağlık Bakanlığı’nı aradım (184 SABİM) ve böyle bir hizmetleri var mı diye sordum. Telefon numaramı aldılar ve bakanlıktan dönüş yapılacağını söylediler. Dönüş yaptılar ve sabahtan beri 100’ün üzerinde ihbar aldıklarını ve hırsızların ev sahiplerini spreyle bayıltarak evleri soyduklarını söyledi ilgili kişi. Dikkat edelim lütfen" Yeniçağ: 
Korona virüs salgını nedeniyle birçok ülke olağanüstü hal ilan ederken, sosyal medyada paylaşılan bir mesajda hırsızların korona virüs testi yapacakları iddiasıyla hırsızların ev sahiplerini spreyle bayılttığı ifade edildi. Paylaşılan mesajda ayrıca, çok sayıda ihbar alındığı belirtildi.

Dünyada korona virüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen gün artıyor. İnsanların virüsle mücadelesi sürerken hırsızlar farklı yöntem kullandı.

korona virüs salgını nedeniyle tüm dünya alarmda. Salgın şuana kadar 190’dan fazla ülkeye sıçrarken, hırsızların yeni yöntemi şaşkınlık yarattı. Sosyal medyada paylaşılan bir mesajda, dolandırıcıların korona virüs testi yapacakları iddiasıyla ev sahiplerini spreyle bayıltarak evleri soydukları belirtildi.

Sosyal medyada paylaşılan yazıda şu ifadeler kullanıldı:

"10 dakika önce kapı çaldı ve kimsiniz diye sorduğumda, Sağlık Bakanlığı’ndan tarama yapmak için geldiklerini söylediler. Ne taraması dedim ve Corona için dediler. Bende istemiyorum dedim kapattım kapıyı. Ardından Sağlık Bakanlığı’nı aradım (184 SABİM) ve böyle bir hizmetleri var mı diye sordum. Telefon numaramı aldılar ve bakanlıktan dönüş yapılacağını söylediler. Dönüş yaptılar ve sabahtan beri 100’ün üzerinde ihbar aldıklarını ve hırsızların ev sahiplerini spreyle bayıltarak evleri soyduklarını söyledi ilgili kişi. Dikkat edelim lütfen"

Yeniçağ: 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.