KORONADAN DEĞİL KANSERDEN ÖLECEĞİZ

SAĞLIK 27.03.2020 - 16:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2481+ kez okundu.
 

KORONADAN DEĞİL KANSERDEN ÖLECEĞİZ

Koronovirüsün yayılması ile birlikte bütün sektörlerin dezenfekte adı altında çalışmalar yaptığını ifade eden Özgem İlaçlama ve Dezenfeksiyon Firması sahibi Tolga Durmuş, ne gibi kimyasal malzemeler kullanıldığının kontrol edilmediğini, milletin kanser olma riski ile karşı karşıya bırakıldığına dikkat çekti.

Dünya genelinde yaygınlaşan ve gün aşırı ölüm haberlerinin alındığı koronovirüs sonrasında dezenfekte işlemi yapan iş kolları da beraberinde artmaya başladı. Berberlerin, oto yıkamacıların bile artık dezenfekte adı altında iş yaptığına dikkat çeken Özgem İlaçlama ve Dezenfeksiyon Firması sahibi Tolga Durmuş, milletin kansere yakalanma riskinin artabileceğinden endişe ettiğini söyledi. Özgem İlaçlama ve Dezenfeksiyon Firmasınında Sahibi olan Tolga Durmuş Uyardı ; Sevgili Biyosidal Uygulamacı arkadaşlar ve içerisinde bulunduğumuz Vahim durumdan pay çıkaran Ruhsatsız ve yetkisiz Fırsatçılar; Etken Madde olarak sağlık bakanlığı ruhsat/etiket veya biyosidal belgesi olmayan ürünleri kullanmayın. Bu bilimsel olarak gerekli hukuki olarak da başınız belaya girer. Ayrıca anti bakteriyel bir ürünü anti viral olarak kullanamazsınız,  mesela quarterner amonyum türevleri veya klorhegzidin, zefiran gibi moleküller anti bakteriyeldir ama virüs öldüremezler. Alkol bazlı dezenfektanlar en az 70 alkol içerikli olmalı ve sulandırılmamalıdır, hidrojen peroksit yanlız veya kolloidal gümüşlüler , N alkil di metil klorür , Hipoklöröz asit ve benzeri antiviral dezenfektanlar kullanın,  kazancınıza haram katmayın  anlamsız, etkisiz , merdiven altı ürünler kullanmayın,  hiç bişey bulamazsanız 0,3 sodyum hipoklorit kullanın ama cihazınızın deposundaki konsantrasyon 0,3 olmalı ayrıca solüsyon yapmayın. 70 lik alkollü dezenfektanı da sulandıramazsınız , solüsyon yaparsanız virüs ölmez herşey boşa gitmiş olur kazancınız da haram olur ayrıca ortamdaki virüsün bulaştığı insanın göreceği tüm zararın sebebi siz olmuş olursunuz buna o insanların ölmesi dahildir yani insanların ölümüne sebep olabilirsiniz lütfen bu dediklerimi dikkate alın öyle olur olmaz ürünleri yanlış ve üstün körü kullanarak dezenfeksiyon yaptığınızı zannetmeyin. Ayrıca Yukarıda Sıralamış Olduğum Etken Maddeleri  Okuyamadınız veya okuduğunuzdan bir şey anlamadıysanız Durum Dahada Vahim Eğer böyle bir durumdaysanız LÜTFEN DEZENFEKSİYON İLAÇLAMA YAPMAYIN!! Çünki Siz Bir Biyosidal ürün uygulayıcı değilsinizdir ve eğitiminiz yok demektir. İnsanımızı Allah Korusun Corona (Covid-19) öldürmezse ,sizin gibi merdiven altı fırsatçılar kanserden Öldürecek .. Tüm Halkımızdan Ricamızdır Uygulama Yaptıracağınız Kişi ve Kurumlardan Yetki Belgesi , Ruhsat izin Belgesi ve  Kullanılan Ürünleri MSDS Raporları ile beraberinde Ürün Halk Sağlığı Ruhsatlarını İsteyin Çevremiz, Sağlığımız ve gelecek Nesiller için Bu Çok çok Önemlidir .. Hepimize Sağlıklı Mutlu Huzurlu Ömürler Dilerim ..
Koronovirüsün yayılması ile birlikte bütün sektörlerin dezenfekte adı altında çalışmalar yaptığını ifade eden Özgem İlaçlama ve Dezenfeksiyon Firması sahibi Tolga Durmuş, ne gibi kimyasal malzemeler kullanıldığının kontrol edilmediğini, milletin kanser olma riski ile karşı karşıya bırakıldığına dikkat çekti.

Dünya genelinde yaygınlaşan ve gün aşırı ölüm haberlerinin alındığı koronovirüs sonrasında dezenfekte işlemi yapan iş kolları da beraberinde artmaya başladı. Berberlerin, oto yıkamacıların bile artık dezenfekte adı altında iş yaptığına dikkat çeken Özgem İlaçlama ve Dezenfeksiyon Firması sahibi Tolga Durmuş, milletin kansere yakalanma riskinin artabileceğinden endişe ettiğini söyledi.

Özgem İlaçlama ve Dezenfeksiyon Firmasınında Sahibi olan Tolga Durmuş Uyardı ;

Sevgili Biyosidal Uygulamacı arkadaşlar ve içerisinde bulunduğumuz Vahim durumdan pay çıkaran Ruhsatsız ve yetkisiz Fırsatçılar; Etken Madde olarak sağlık bakanlığı ruhsat/etiket veya biyosidal belgesi olmayan ürünleri kullanmayın. Bu bilimsel olarak gerekli hukuki olarak da başınız belaya girer.

Ayrıca anti bakteriyel bir ürünü anti viral olarak kullanamazsınız,  mesela quarterner amonyum türevleri veya klorhegzidin, zefiran gibi moleküller anti bakteriyeldir ama virüs öldüremezler. Alkol bazlı dezenfektanlar en az 70 alkol içerikli olmalı ve sulandırılmamalıdır, hidrojen peroksit yanlız veya kolloidal gümüşlüler , N alkil di metil klorür , Hipoklöröz asit ve benzeri antiviral dezenfektanlar kullanın,  kazancınıza haram katmayın  anlamsız, etkisiz , merdiven altı ürünler kullanmayın,  hiç bişey bulamazsanız 0,3 sodyum hipoklorit kullanın ama cihazınızın deposundaki konsantrasyon 0,3 olmalı ayrıca solüsyon yapmayın. 70 lik alkollü dezenfektanı da sulandıramazsınız , solüsyon yaparsanız virüs ölmez herşey boşa gitmiş olur kazancınız da haram olur ayrıca ortamdaki virüsün bulaştığı insanın göreceği tüm zararın sebebi siz olmuş olursunuz buna o insanların ölmesi dahildir yani insanların ölümüne sebep olabilirsiniz lütfen bu dediklerimi dikkate alın öyle olur olmaz ürünleri yanlış ve üstün körü kullanarak dezenfeksiyon yaptığınızı zannetmeyin. Ayrıca Yukarıda Sıralamış Olduğum Etken Maddeleri  Okuyamadınız veya okuduğunuzdan bir şey anlamadıysanız Durum Dahada Vahim Eğer böyle bir durumdaysanız LÜTFEN DEZENFEKSİYON İLAÇLAMA YAPMAYIN!! Çünki Siz Bir Biyosidal ürün uygulayıcı değilsinizdir ve eğitiminiz yok demektir. İnsanımızı Allah Korusun Corona (Covid-19) öldürmezse ,sizin gibi merdiven altı fırsatçılar kanserden Öldürecek ..

Tüm Halkımızdan Ricamızdır Uygulama Yaptıracağınız Kişi ve Kurumlardan Yetki Belgesi , Ruhsat izin Belgesi ve  Kullanılan Ürünleri MSDS Raporları ile beraberinde Ürün Halk Sağlığı Ruhsatlarını İsteyin Çevremiz, Sağlığımız ve gelecek Nesiller için Bu Çok çok Önemlidir .. Hepimize Sağlıklı Mutlu Huzurlu Ömürler Dilerim ..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.