KREDİ KEFALET BAŞKANINA KURŞUNLU TEHDİT

ASAYİŞ 03.12.2020 - 13:24, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1596+ kez okundu.
 

KREDİ KEFALET BAŞKANINA KURŞUNLU TEHDİT

Yeni Antalya Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Afşin’in işyeri kurşunlandı.

Failler bulunmadı Olay 20 Kasım 2020 günü ilk saatlerinde 00.15 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre motosikletli kişi ya da kişiler, Kepez ilçesi Yenidoğan Mahallesi Dumlupınar Bulvarında Arif Afşin’in başkanı olduğu Yeni Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi bitişiğindeki Antalya Taksi Galeri isimli iş yerini pompalı tüfekle kurşunladı. Olayın sebebi bilinmezken Savcılık ve Kepez Emniyeti Gasp Büro Amirliği konuyla ilgili soruşturma başlattı. Devletime güveniyorum Yeni Antalya Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Arif Afşin; karanlıkların arkasına saklanarak mesaj verdiklerini sananlar aldanmakta ve aldatmaktadır. Biz Esnafımız için çıktığımız bu yoldan geri dönmeyiz. Şehrimizin İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’a güveniyoruz. Bu kanunsuzları yakalayacağı gün yakındır. Devletimize olan inancımız tamdır. Zorbaların, şehir eşkıyalarının yaptıkları yanına kar kalmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir. Suçluların cezalandırıldığı günleri en kısa zamanda görmeyi arzu ediyor mal ve can emniyetimi devletime emanet ediyorum dedi.
Yeni Antalya Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Afşin’in işyeri kurşunlandı.

Failler bulunmadı

Olay 20 Kasım 2020 günü ilk saatlerinde 00.15 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre motosikletli kişi ya da kişiler, Kepez ilçesi Yenidoğan Mahallesi Dumlupınar Bulvarında Arif Afşin’in başkanı olduğu Yeni Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi bitişiğindeki Antalya Taksi Galeri isimli iş yerini pompalı tüfekle kurşunladı. Olayın sebebi bilinmezken Savcılık ve Kepez Emniyeti Gasp Büro Amirliği konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Devletime güveniyorum

Yeni Antalya Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Arif Afşin; karanlıkların arkasına saklanarak mesaj verdiklerini sananlar aldanmakta ve aldatmaktadır. Biz Esnafımız için çıktığımız bu yoldan geri dönmeyiz. Şehrimizin İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’a güveniyoruz. Bu kanunsuzları yakalayacağı gün yakındır. Devletimize olan inancımız tamdır. Zorbaların, şehir eşkıyalarının yaptıkları yanına kar kalmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir. Suçluların cezalandırıldığı günleri en kısa zamanda görmeyi arzu ediyor mal ve can emniyetimi devletime emanet ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.