KUPA'DA ALANYASPOR FARKI

SPOR 11.02.2021 - 23:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2747+ kez okundu.
 

KUPA'DA ALANYASPOR FARKI

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Alanyaspor, Galatasaray'ı deplasmanda 3-2 yenerek yarı finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final maçında Galatasaray, sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Alanyaspor sahadan 3-2 galip ayrıldı. Alanyaspor'un gollerini 30. dakikada ve 48. dakikada (penaltı) Babacar ve 41. dakikada Salih Uçan kaydetti. Galatasaray'ın golünü 83. dakikada Mostafa Mohamed ve 90+4. dakikada Gedson attı. Salih Uçan'ın bir şutu direkten döndü. Yedlin ve Muhammed'in şutu direkten döndü 64. dakikada Galatasaray gole yaklaştı. Mustafa Muhammed'in çaprazdan vuruşunda top direkten döndü. 70. dakikada Yedlin'in ortasında Onyekuru kafayı vurdu, Marafona'dan seken top direkten döndü. Bu sonuçla Alanyaspor yarı finalde Başakşehir ile eşleşti. MAÇTAN DAKİKALAR 24. dakikada ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Davidson, meşin yuvarlağı yerden altıpasa gönderdi. Hiç kimsenin dokunamadığı top ters köşedeki Efecan Karaca'ya geldi. Bu oyuncu, pasını yakınında olan ve açısı daha iyi olan Salih Uçan'a çıkardı. Salih'in şutunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak oyun alanına döndü. 31. dakikada Aytemiz Alanyaspor öne geçti. Kaleci Marafona'nın degajında ileride tek başına topu alan Babacar, sol çaprazdan ceza sahasına girdi. Karşısına gelen Marcao'dan sıyrılan Senegalli futbolcu yakın köşeye yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı: 0-1.  33. dakikada Yedlin'in sağdan ortasında penaltı noktası civarında bekletmeden şutunu çeken Mustafa Muhammed, topu ters kanattan auta attı.  42. dakikada Alanya temsilcisi farkı 2'ye çıkardı. Hızlı gelişen konuk takım atağında Davidson'un pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Salih Uçan düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı uzak direk dibinden ağlara gönderdi: 0-2.  Müsabakanın ilk yarısını konuk takım 2-0 öne bitirdi. Milliyet          
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Alanyaspor, Galatasaray'ı deplasmanda 3-2 yenerek yarı finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final maçında Galatasaray, sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Alanyaspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Alanyaspor'un gollerini 30. dakikada ve 48. dakikada (penaltı) Babacar ve 41. dakikada Salih Uçan kaydetti. Galatasaray'ın golünü 83. dakikada Mostafa Mohamed ve 90+4. dakikada Gedson attı. Salih Uçan'ın bir şutu direkten döndü.

Yedlin ve Muhammed'in şutu direkten döndü
64. dakikada Galatasaray gole yaklaştı. Mustafa Muhammed'in çaprazdan vuruşunda top direkten döndü. 70. dakikada Yedlin'in ortasında Onyekuru kafayı vurdu, Marafona'dan seken top direkten döndü. Bu sonuçla Alanyaspor yarı finalde Başakşehir ile eşleşti.

MAÇTAN DAKİKALAR

24. dakikada ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Davidson, meşin yuvarlağı yerden altıpasa gönderdi. Hiç kimsenin dokunamadığı top ters köşedeki Efecan Karaca'ya geldi. Bu oyuncu, pasını yakınında olan ve açısı daha iyi olan Salih Uçan'a çıkardı. Salih'in şutunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak oyun alanına döndü.

31. dakikada Aytemiz Alanyaspor öne geçti. Kaleci Marafona'nın degajında ileride tek başına topu alan Babacar, sol çaprazdan ceza sahasına girdi. Karşısına gelen Marcao'dan sıyrılan Senegalli futbolcu yakın köşeye yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı: 0-1. 

33. dakikada Yedlin'in sağdan ortasında penaltı noktası civarında bekletmeden şutunu çeken Mustafa Muhammed, topu ters kanattan auta attı. 

42. dakikada Alanya temsilcisi farkı 2'ye çıkardı. Hızlı gelişen konuk takım atağında Davidson'un pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Salih Uçan düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı uzak direk dibinden ağlara gönderdi: 0-2. 

Müsabakanın ilk yarısını konuk takım 2-0 öne bitirdi.
Milliyet

 

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.