M. ALİ DİM’E YOL MU VERDİLER ?

GÜNDEM 12.06.2020 - 00:15, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1714+ kez okundu.
 

M. ALİ DİM’E YOL MU VERDİLER ?

Kurduğu Paralel Konsey ile gündeme gelen M. Ali DİM’in uzun zamandır görevden alınacağı konuşulurken, yapmış olduğu manidar paylaşım ise istifayı doğrular nitelikteydi.

FETÖ yanlısı açıklamararıyla manşetlere taşınan Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Mehmet Ali DİM zor günler geçiriyor.  FETÖ ile bağlantılı olduğu iddiası ile manşetlere taşınan KGK başkanı Mehmet Ali Dim’in görevden alındığı konuşuluyor.  DİM’in  Twıtter hesabından “Yerini vaktinde terk etmeyi bilmek gerçek olgunluktur. Sadece acizler kalmakta ısrar eder”  paylaşımını yapması ise, görevden alındığına yorumlanırken her hangi bir resmi açıklama yapılmadı.   Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan imzası ile kurulan  Küresel Gazeteciler Konseyi başkanlığına M. Ali Dim getirilmişti. Dışişleri bakanı hemşerisi  Mevlüt Çavuşoğlu’nun desteği ile kurulduğu iddia edilen  KGK'nin başkanlığına  ise  M. Ali Dim’in atanmasından sonra bazı valileri arayarak tehdit ettiği yönünde iddialar da konuşulmuştu.  İktidara yakın YeniAkit Gazetesi tarafından FETÖ ile ilişkisi olduğu yönünde ciddi iddialar ile gündem olan KGK başkanı M. Ali Dim’e tepki veren bazı yönetim kurulu üyesi duayen gazetecilerin istifası sonrası bakan Çavuşoğlu’nunda tepki verdiği ve istifası istendiği yönünde bilgiler kulislerde konuşulmuştu. Yaşanan Pandemi süreci nedeniyle geciken istifanın  bir kaç gün içinde gerçekleşeceği konuşulurken, önceki gün M. Ali Dim’in  Twıtter hesabından “Yerini vaktinde terk etmeyi bilmek gerçek olgunluktur. Sadece acizler kalmakta ısrar eder”  paylaşımını yapması görevden alındığı yönünde yorumlandı. İşte o paylaşım…
Kurduğu Paralel Konsey ile gündeme gelen M. Ali DİM’in uzun zamandır görevden alınacağı konuşulurken, yapmış olduğu manidar paylaşım ise istifayı doğrular nitelikteydi.

FETÖ yanlısı açıklamararıyla manşetlere taşınan Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Mehmet Ali DİM zor günler geçiriyor. 

FETÖ ile bağlantılı olduğu iddiası ile manşetlere taşınan KGK başkanı Mehmet Ali Dim’in görevden alındığı konuşuluyor.  DİM’in  Twıtter hesabından “Yerini vaktinde terk etmeyi bilmek gerçek olgunluktur. Sadece acizler kalmakta ısrar eder”  paylaşımını yapması ise, görevden alındığına yorumlanırken her hangi bir resmi açıklama yapılmadı.

 

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan imzası ile kurulan  Küresel Gazeteciler Konseyi başkanlığına M. Ali Dim getirilmişti. Dışişleri bakanı hemşerisi  Mevlüt Çavuşoğlu’nun desteği ile kurulduğu iddia edilen  KGK'nin başkanlığına  ise  M. Ali Dim’in atanmasından sonra bazı valileri arayarak tehdit ettiği yönünde iddialar da konuşulmuştu.  İktidara yakın YeniAkit Gazetesi tarafından FETÖ ile ilişkisi olduğu yönünde ciddi iddialar ile gündem olan KGK başkanı M. Ali Dim’e tepki veren bazı yönetim kurulu üyesi duayen gazetecilerin istifası sonrası bakan Çavuşoğlu’nunda tepki verdiği ve istifası istendiği yönünde bilgiler kulislerde konuşulmuştu. Yaşanan Pandemi süreci nedeniyle geciken istifanın  bir kaç gün içinde gerçekleşeceği konuşulurken, önceki gün M. Ali Dim’in  Twıtter hesabından “Yerini vaktinde terk etmeyi bilmek gerçek olgunluktur. Sadece acizler kalmakta ısrar eder”  paylaşımını yapması görevden alındığı yönünde yorumlandı.

İşte o paylaşım…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.