M. Ali Dim’in şifreleri çözülüyor

ASAYİŞ 12.03.2020 - 21:41, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2430+ kez okundu.
 

M. Ali Dim’in şifreleri çözülüyor

FETÖ'yü destekleyen tweetleri ile gündeme gelen Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Mehmet Ali Dim'in şimdide Kenya ziyaretleri ile yazı dizisi gündem oldu.

Küresel Gazeteciler Derneği başkanı Mehmet Ali Dim geçtiğimiz günlerde FETÖ’yü destekleyen tweetleri ve “'skandal ses kaydı' haberi ile gündeme gelmesi ile birlikte  Yavuz Donat'ın Onursal Başkanlık görevinden istifa etmesine neden olmuştu. Küresel Gazetesiler Konseyi başkanı Mehmet Ali Dim’in 20 Mart 2006 tarihli gazetesinde, Kenya gezisi ile  ilgili yazı dizisinden kısa bir bölüm. İşte o yazıdan bir bölüm... “dünyanın çeşitli coğrafyalarında her an yenisi ortaya çıkan bu kahramanlık ötkülerinin arkasında, kamuoyunda Fethullahçılar  olarak bilinen, fakat kendilerine Gülen cemeati denmesini daha doğru bulan kişiler var. Tamamen kendi kaynaklarıyla kurdukları okullarıyla tüm dünyada  “eğitim penceresi” açan  bu insanlar, insanlığa Türk ve Müslümanlığa “ışıkını” götürüyorlar. Kenya’da açılan okulları gördükçe Türk ve Müslüman olarak gururlanıyorum.” Diyerek methiyeler düzen yazı dizileri mevcut. Eski Alanya Gazeteciler Cemiyeti başkanı M. Ali Dim’e teşviklerle kurdurulan KGK üyeleri ise, gerçekleri gördükçe istifa edip ayrılıyorlar. Onursal Başkanlık görevinden istifa eden Yavuz Donat'ın ardından Sabah Gazetesi Ankara temsilcisi Osman Altınışık’ta istifa ettiğini açıkladı.  
FETÖ'yü destekleyen tweetleri ile gündeme gelen Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Mehmet Ali Dim'in şimdide Kenya ziyaretleri ile yazı dizisi gündem oldu.

Küresel Gazeteciler Derneği başkanı Mehmet Ali Dim geçtiğimiz günlerde FETÖ’yü destekleyen tweetleri ve “'skandal ses kaydı' haberi ile gündeme gelmesi ile birlikte  Yavuz Donat'ın Onursal Başkanlık görevinden istifa etmesine neden olmuştu.

Küresel Gazetesiler Konseyi başkanı Mehmet Ali Dim’in 20 Mart 2006 tarihli gazetesinde, Kenya gezisi ile  ilgili yazı dizisinden kısa bir bölüm.

İşte o yazıdan bir bölüm...

“dünyanın çeşitli coğrafyalarında her an yenisi ortaya çıkan bu kahramanlık ötkülerinin arkasında, kamuoyunda Fethullahçılar  olarak bilinen, fakat kendilerine Gülen cemeati denmesini daha doğru bulan kişiler var. Tamamen kendi kaynaklarıyla kurdukları okullarıyla tüm dünyada  “eğitim penceresi” açan  bu insanlar, insanlığa Türk ve Müslümanlığa “ışıkını” götürüyorlar. Kenya’da açılan okulları gördükçe Türk ve Müslüman olarak gururlanıyorum.” Diyerek methiyeler düzen yazı dizileri mevcut.

Eski Alanya Gazeteciler Cemiyeti başkanı M. Ali Dim’e teşviklerle kurdurulan KGK üyeleri ise, gerçekleri gördükçe istifa edip ayrılıyorlar. Onursal Başkanlık görevinden istifa eden Yavuz Donat'ın ardından Sabah Gazetesi Ankara temsilcisi Osman Altınışık’ta istifa ettiğini açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.