MANAVGAT'TA 112 TUTUKLAMA...

ASAYİŞ 06.03.2024 - 23:28, Güncelleme: 06.03.2024 - 23:28 1729+ kez okundu.
 

MANAVGAT'TA 112 TUTUKLAMA...

Aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarda İfade ve Adli Para Cezası ile aranan (77) şahıs dahil toplam (189) aranan şahıs yakalandı, yakalanan şahıslardan (112)’si TUTUKLANDI

  Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce suç ve suçlularla mücadele etmek ve meydana gelen olayların faillerin tespitine yönelik son 1 ayda yapılan çalışmalarda; - “Silahla Kasten Öldürme” ile “Silahla Kasten Yaralama” olay şüphelileri TUTUKLANDI. - “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık”, “Açıktan Hırsızlık,“Motosiklet Hırsızlığı”, “Otodan Hırsızlık”, “Evden Hırsızlık”, “Yağma”, “Bilişim Yolu ile Hırsızlık” olmak üzere 15 ayrı olayın şüphelileri yakalandı, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden (3)’ü tutuklandı, (3) şüpheli şahıs hakkında ADLİ KONTROL KARARI UYGULANDI. -Aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda İfade ve Adli Para Cezası ile aranan (77) şahıs dahil toplam (189) aranan şahıs yakalandı, yakalanan şahıslardan (112)’si TUTUKLANDI. Olaylarda; (5) adet tabanca, (55) adet fişek ELE GEÇİRİLDİ. İlimizde mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin temini için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.
Aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarda İfade ve Adli Para Cezası ile aranan (77) şahıs dahil toplam (189) aranan şahıs yakalandı, yakalanan şahıslardan (112)’si TUTUKLANDI
 
Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce suç ve suçlularla mücadele etmek ve meydana gelen olayların faillerin tespitine yönelik son 1 ayda yapılan çalışmalarda;
- “Silahla Kasten Öldürme” ile “Silahla Kasten Yaralama” olay şüphelileri TUTUKLANDI.
- “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık”, “Açıktan Hırsızlık,“Motosiklet Hırsızlığı”, “Otodan Hırsızlık”, “Evden Hırsızlık”, “Yağma”, “Bilişim Yolu ile Hırsızlık” olmak üzere 15 ayrı olayın şüphelileri yakalandı, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden (3)’ü tutuklandı, (3) şüpheli şahıs hakkında ADLİ KONTROL KARARI UYGULANDI.
-Aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda İfade ve Adli Para Cezası ile aranan (77) şahıs dahil toplam (189) aranan şahıs yakalandı, yakalanan şahıslardan (112)’si TUTUKLANDI.
Olaylarda; (5) adet tabanca, (55) adet fişek ELE GEÇİRİLDİ.
İlimizde mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin temini için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.