Maske takmayana ceza!

GÜNDEM 05.04.2020 - 20:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2795+ kez okundu.
 

Maske takmayana ceza!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan maske takma zorunluluğu beraberinde cezaları da getiriyor mu?

Koronavirüs ile mücadele için alınan kararlar çerçevesinde kurallara uymayanların cezai yaptırımlarla karşı karşıya kaldığı iddia ediliyor. Özellikle insan sirkülasyonunun yoğun olduğu pazar yerleri, alışveriş merkezlerinde maske takmayan vatandaşlara ceza kesildiği öğrenildi. Kepez bölgesindeki bir alışveriş merkezi, gelen müşterilerini 'maskeniz yoksa girmeniz sakıncalı. Zira bugün 3-4 kişiye polis tarafından ceza kesildi' diyerek uyardığı öğrenildi.  MASKEYİ NEREDEN BULACAĞIZ? Virüsün Türkiye'de görülmesi ile birlikte maske, dezenfektan, kolonya gibi ürünler karaborsaya düşerken, vatandaşlar maske bulmakta güçlük çekiyor. Dezenfektan malzemesi ve maske bulmakta zorlana vatandaşlar, "Bize yaptırım uygulanıyor ama biz maskeyi nereden bulacağız? Önceden 1 liraya satılmayan maskeler karaborsaya düşmüş" diye tepki gösteriyorlar. Mehmet AKYOL
Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan maske takma zorunluluğu beraberinde cezaları da getiriyor mu?

Koronavirüs ile mücadele için alınan kararlar çerçevesinde kurallara uymayanların cezai yaptırımlarla karşı karşıya kaldığı iddia ediliyor. Özellikle insan sirkülasyonunun yoğun olduğu pazar yerleri, alışveriş merkezlerinde maske takmayan vatandaşlara ceza kesildiği öğrenildi. Kepez bölgesindeki bir alışveriş merkezi, gelen müşterilerini 'maskeniz yoksa girmeniz sakıncalı. Zira bugün 3-4 kişiye polis tarafından ceza kesildi' diyerek uyardığı öğrenildi. 

MASKEYİ NEREDEN BULACAĞIZ?

Virüsün Türkiye'de görülmesi ile birlikte maske, dezenfektan, kolonya gibi ürünler karaborsaya düşerken, vatandaşlar maske bulmakta güçlük çekiyor. Dezenfektan malzemesi ve maske bulmakta zorlana vatandaşlar, "Bize yaptırım uygulanıyor ama biz maskeyi nereden bulacağız? Önceden 1 liraya satılmayan maskeler karaborsaya düşmüş" diye tepki gösteriyorlar.

Mehmet AKYOL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.