MEHMET ALİ DİM’DEN BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA VEFASIZLIK ÖRNEĞİ

SİYASET 08.05.2023 - 23:16, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1855+ kez okundu.
 

MEHMET ALİ DİM’DEN BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA VEFASIZLIK ÖRNEĞİ

Bakan Çavuşoğlu üzerinden siyasi RANT kovalayan M. Ali Dim, seçim dönemi bakanı yalnız bırakıp kaçtı...

Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanlığına ödül verilircesine oturtulan Gazeteci M. Ali Dim, Balkan ülkelerinden nispet yaparcasına bol bol fotoğraf paylaşarak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun zor gününde yanında olmadığını ima ediyor. Alanya’nın ele avuca gelmeyen, birçok işadamına gözdağı vererek adeta korku imparatorluğu yaşatan, Kenya gezileri ile gündem olan FETÖ okullarını ziyaret edip 5 gün boyunca kendi gazetesinde manşetlere taşımış ve methiyeler düzerek, FETÖ'yü alenen desteklediği yazı dizileriyle öven, gazeteci Mehmet Ali Dim Alanyalı Bakan Çavuşoğlu’na vefasız örneği sergiledi. Alanya Belediyesi, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Meclis Üyesi Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Tekin gibi bir çok ünlü kişinin avukatlığını üstlenen, İstanbul’da yaşayan Alanyalı Atilla Diler ile Romanya ve Bulgaristan gezisine çıkan Mehmet Ali Dim, her başı sıkıştığında başvurduğu ilk devlet adamı Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu’nu hiçe saydı. Çavuşoğlu,14 Mayıs’ta yapılacak genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için 1 oy için gece gündüz demeden, seçim bölgesi Antalya’da yorulmak bilmeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her başına gelen olumsuz olayın ardından kapısını çaldığı Alanyalı bakan Çavuşoğlu’na destek vermeyen, gezi fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmeyen Gazeteci Dim, Balkan ülkelerinde gününü gün etme fotoğraflarıyla Dışişleri bakanı Mevlut Çavuşoğlu’na misilleme yaparak vefası lığını sergiliyor.  
Bakan Çavuşoğlu üzerinden siyasi RANT kovalayan M. Ali Dim, seçim dönemi bakanı yalnız bırakıp kaçtı...

Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanlığına ödül verilircesine oturtulan Gazeteci M. Ali Dim, Balkan ülkelerinden nispet yaparcasına bol bol fotoğraf paylaşarak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun zor gününde yanında olmadığını ima ediyor.

Alanya’nın ele avuca gelmeyen, birçok işadamına gözdağı vererek adeta korku imparatorluğu yaşatan, Kenya gezileri ile gündem olan FETÖ okullarını ziyaret edip 5 gün boyunca kendi gazetesinde manşetlere taşımış ve methiyeler düzerek, FETÖ'yü alenen desteklediği yazı dizileriyle öven, gazeteci Mehmet Ali Dim Alanyalı Bakan Çavuşoğlu’na vefasız örneği sergiledi.

Alanya Belediyesi, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Meclis Üyesi Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Tekin gibi bir çok ünlü kişinin avukatlığını üstlenen, İstanbul’da yaşayan Alanyalı Atilla Diler ile Romanya ve Bulgaristan gezisine çıkan Mehmet Ali Dim, her başı sıkıştığında başvurduğu ilk devlet adamı Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu’nu hiçe saydı.

Çavuşoğlu,14 Mayıs’ta yapılacak genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için 1 oy için gece gündüz demeden, seçim bölgesi Antalya’da yorulmak bilmeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her başına gelen olumsuz olayın ardından kapısını çaldığı Alanyalı bakan Çavuşoğlu’na destek vermeyen, gezi fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmeyen Gazeteci Dim, Balkan ülkelerinde gününü gün etme fotoğraflarıyla Dışişleri bakanı Mevlut Çavuşoğlu’na misilleme yaparak vefası lığını sergiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.