MHP ALANYA ADAYINI SIRTINDAN KİM HANÇERLEDİ.?

SİYASET 06.04.2024 - 02:23, Güncelleme: 06.04.2024 - 02:23 3201 kez okundu.
 

MHP ALANYA ADAYINI SIRTINDAN KİM HANÇERLEDİ.?

Alanya’da Adem Murat Yücel seçimi kaybetti.. Sorumlu Kim?

Mehmet Şahin gibi ilkokul mezunu hiçbir bilgi birikim donanımı olmayan bir adam Alanya’da 2 dönem Ticaret Odası başkanlığı yaptı.. FETÖ'den tutuklandı ipten alındı.. . Yetmedi üzerine Fahri Konsolos yapıldı..   Bütün varlığını sayın eski Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti2ye borçluyken Cumhur İttifakının karşısına aday çıkmasına bakan bey ve AK Parti karşı çık(a)madı mı? Hadi aday olmasına karşı çıkılamadığına inanalım bu kadar kirli siyaset yapmasına nasıl müsade edildi?   Alanya’nın dengelerini ve bakan beyin alanya üzerindeki etkisini bilen herkes ne demek istediğimizi çok iyi anladı.. Küskün grubu neden yaratıldı? Mustafa Toklu’ya kim sen adayımızsın dedi? Neden istifa ettirildi? Kime güvendi? Sonra aday yapılmayarak kimler küstürüldü? Yine bu soruları da sormak gerekiyor... Alanya’da KORSAN aday yaratılarak Adem Murat Yücel’e açık bir operasyon çekilmedi mi? Eğer biz yanılıyorsak ve siz samimi iseniz çekilin Mehmet Şahin’in arkasından sümen altı edilen dosyalar çıksın ortaya jandarma, emniyet, YARGI gereğini yapsın biz de görelim...   Kimse vatandaşın aklı ile alay etmesin... Hele hele Reis Recep Tayyip Erdoğan'ın aklı ile hiç alay etmeyin... Bir gece ansızın gelebilir...! Demedi demeyin...  
Alanya’da Adem Murat Yücel seçimi kaybetti.. Sorumlu Kim?
Mehmet Şahin gibi ilkokul mezunu hiçbir bilgi birikim donanımı olmayan bir adam Alanya’da 2 dönem Ticaret Odası başkanlığı yaptı.. FETÖ'den tutuklandı ipten alındı.. .
Yetmedi üzerine Fahri Konsolos yapıldı..
 
Bütün varlığını sayın eski Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti2ye borçluyken Cumhur İttifakının karşısına aday çıkmasına bakan bey ve AK Parti karşı çık(a)madı mı?
Hadi aday olmasına karşı çıkılamadığına inanalım bu kadar kirli siyaset yapmasına nasıl müsade edildi?
 
Alanya’nın dengelerini ve bakan beyin alanya üzerindeki etkisini bilen herkes ne demek istediğimizi çok iyi anladı..
Küskün grubu neden yaratıldı?
Mustafa Toklu’ya kim sen adayımızsın dedi?
Neden istifa ettirildi?
Kime güvendi?
Sonra aday yapılmayarak kimler küstürüldü?
Yine bu soruları da sormak gerekiyor...
Alanya’da KORSAN aday yaratılarak Adem Murat Yücel’e açık bir operasyon çekilmedi mi?
Eğer biz yanılıyorsak ve siz samimi iseniz çekilin Mehmet Şahin’in arkasından sümen altı edilen dosyalar çıksın ortaya jandarma, emniyet, YARGI gereğini yapsın biz de görelim...
 
Kimse vatandaşın aklı ile alay etmesin... Hele hele Reis Recep Tayyip Erdoğan'ın aklı ile hiç alay etmeyin...
Bir gece ansızın gelebilir...!
Demedi demeyin...
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.