MHP'DE YENİ YÖNETİM AÇIKLANDI

SİYASET 28.10.2020 - 15:39, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2067+ kez okundu.
 

MHP'DE YENİ YÖNETİM AÇIKLANDI

MHP Antalya İl Başkanlığı 13'üncü Olağan İl Kongresi'nde güven tazeleyen İl Başkanı Hilmi Durgun, İl Başkanlık Divanı'nda görev yapacak kişileri açıkladı.

MHP Antalya İl Başkanlığı 13'üncü Olağan İl Kongresi'nde tek aday olarak güven tazeleyen Hilmi Durgun, İl Başkanlık Divanı'nda görev yapacak kişileri açıkladı. Alınan kararların hayırlı olması dileğinde bulunan Hilmi Durgun, yönetim kurulu üyelerine ve Başkanlık Divanı'nda görev kişilere başarı dileklerinde bulundu. İL BAŞKANLIK DİVANI'NDA YER ALAN İSİMLER İl Başkanlık Divanı listesinde Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Onur Temel, İl Muhasibi Mustafa Kemal Çörekçi, İl Sekreteri Mahmut Ünal Bilge, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kürşat Sert, Kamu Kurum ve Kuruluşlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kelleli, Medya Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Caner Suvaroğlu, Sosyal Politikalar ve Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Arıten, Mesleki ve STK ile İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alperen Tuğrul Küreşoğlu, Sosyal ve Siyasi Protokol İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bekir Dulkadir, İdari ve Teknik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tümer Emeksiz oldu. 
MHP Antalya İl Başkanlığı 13'üncü Olağan İl Kongresi'nde güven tazeleyen İl Başkanı Hilmi Durgun, İl Başkanlık Divanı'nda görev yapacak kişileri açıkladı.

MHP Antalya İl Başkanlığı 13'üncü Olağan İl Kongresi'nde tek aday olarak güven tazeleyen Hilmi Durgun, İl Başkanlık Divanı'nda görev yapacak kişileri açıkladı. Alınan kararların hayırlı olması dileğinde bulunan Hilmi Durgun, yönetim kurulu üyelerine ve Başkanlık Divanı'nda görev kişilere başarı dileklerinde bulundu.

İL BAŞKANLIK DİVANI'NDA YER ALAN İSİMLER

İl Başkanlık Divanı listesinde Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Onur Temel, İl Muhasibi Mustafa Kemal Çörekçi, İl Sekreteri Mahmut Ünal Bilge, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kürşat Sert, Kamu Kurum ve Kuruluşlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kelleli, Medya Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Caner Suvaroğlu, Sosyal Politikalar ve Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Arıten, Mesleki ve STK ile İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alperen Tuğrul Küreşoğlu, Sosyal ve Siyasi Protokol İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bekir Dulkadir, İdari ve Teknik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tümer Emeksiz oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.