MHP’DEN KOVULAN ALİ ADNAN KAYA, ADAYLIK İÇİN NABIZ YOKLUYOR

SİYASET 07.03.2020 - 15:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1685+ kez okundu.
 

MHP’DEN KOVULAN ALİ ADNAN KAYA, ADAYLIK İÇİN NABIZ YOKLUYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından partiden kovulan Ali Adnan Kaya’nın, şimdi de İyi Parti İl Başkanı olabilmek için partilileri tek tek arayıp ‘aday olabilirim’ diyerek nabız yokladığı konuşuluyor.

MHP’den kovulan Ali Adnan Kaya, adaylık için nabız yokluyor İyi Parti’de İl Başkanı Yavuz Temizer’in görevden alınmasının ardından il başkan adaylarının isimleri de kulislerde konuşulmaya başlandı. Bu adaylardan bir tanesini de kendisini her ortamda ‘ben markayım’ diyerek tanıtan Ali Adnan Kaya. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından partiden kovulması ile bilinen Ali Adnan Kaya’nın o dönemde Mesut Yılmaz tarafından bağışlanan Mercedes Vito marka aracı da geri vermemek için direndiği kulislerde konuşulmuştu. Hatta Kaya’nın partiye ait bilgisayarlardaki hard diskleri de söktüğü iddia edilmişti. NEDEN ‘ADAYIM’ DİYEMİYOR? İyi Parti’ye uzun süre kayıt olmayıp Aralık 2019’da kaydını yaptıran Ali Adnan Kaya’nın partilileri tek tek arayıp nabız yokladığı öne sürülüyor. Yavuz Temizer’den sonra Mayıs ayında yapılacak kongre öncesinde ‘aday olabilirim’ diyerek üyelerde algı oluşturmaya çalışan Kaya’nın neden ‘adayım’ diyemediği de merak ediliyor. Öte yandan üyelerin Ali Adnan Kaya’nın il başkanlığı adaylığına sıcak bakmadığı da gelen haberler arasında.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından partiden kovulan Ali Adnan Kaya’nın, şimdi de İyi Parti İl Başkanı olabilmek için partilileri tek tek arayıp ‘aday olabilirim’ diyerek nabız yokladığı konuşuluyor.

MHP’den kovulan Ali Adnan Kaya, adaylık için nabız yokluyor

İyi Parti’de İl Başkanı Yavuz Temizer’in görevden alınmasının ardından il başkan adaylarının isimleri de kulislerde konuşulmaya başlandı. Bu adaylardan bir tanesini de kendisini her ortamda ‘ben markayım’ diyerek tanıtan Ali Adnan Kaya. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından partiden kovulması ile bilinen Ali Adnan Kaya’nın o dönemde Mesut Yılmaz tarafından bağışlanan Mercedes Vito marka aracı da geri vermemek için direndiği kulislerde konuşulmuştu. Hatta Kaya’nın partiye ait bilgisayarlardaki hard diskleri de söktüğü iddia edilmişti.

NEDEN ‘ADAYIM’ DİYEMİYOR?

İyi Parti’ye uzun süre kayıt olmayıp Aralık 2019’da kaydını yaptıran Ali Adnan Kaya’nın partilileri tek tek arayıp nabız yokladığı öne sürülüyor. Yavuz Temizer’den sonra Mayıs ayında yapılacak kongre öncesinde ‘aday olabilirim’ diyerek üyelerde algı oluşturmaya çalışan Kaya’nın neden ‘adayım’ diyemediği de merak ediliyor. Öte yandan üyelerin Ali Adnan Kaya’nın il başkanlığı adaylığına sıcak bakmadığı da gelen haberler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.