Minik öğrenciler belediye başkanı oldu

GÜNDEM 23.04.2024 - 22:08, Güncelleme: 23.04.2024 - 22:08 990 kez okundu.
 

Minik öğrenciler belediye başkanı oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlık koltuğunu sembolik olarak 1’nci sınıf öğrencisi İkra Ada Kahraman ve 4’ncü sınıf öğrencisi İrem Çelik’e bıraktı.

Kuzdere Mahallesi’ndeki Hacı Mehmet Saygın İlkokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, Kemer Belediyesi’ne geldi. Belediye Başkanı Topaloğlu, Belediye Başkanlığı yapan İkra Ada Kahraman ve İrem Çelik’i makamda karşıladı. Başkanlık koltuğunu Kahraman ve Çelik’e teslim eden Başkan Topaloğlu, Kahraman ve Çelik’in isteklerini sordu. İlk olarak başkanlık koltuğuna oturan minik öğrenci İkra Ada Kahraman, vatana ve millete hayırlı bir evlat olmayı istediğini belirterek, “Atatürk’ün bize verdiği bu Cumhuriyette özellikle bütün kız çocuklarının ve tüm çocukların okumasını istiyorum. İnsanlara yardım etmek istiyorum. Çocuklara ve insanlara geziler ve turlar düzenlemek isterim. Çocukların oyun oynayacağı parklar düşünüyorum. Anıtkabir’e atamın yanına gidip ona gül vermek istiyorum.” dedi. Minik Başkan Kahraman’ın isteklerini not alan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, eğitim alanında yaptıkları çalışmalar hakkında Kahraman’a bilgiler verdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlık koltuğunu sembolik olarak 1’nci sınıf öğrencisi İkra Ada Kahraman ve 4’ncü sınıf öğrencisi İrem Çelik’e bıraktı.
Kuzdere Mahallesi’ndeki Hacı Mehmet Saygın İlkokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, Kemer Belediyesi’ne geldi.
Belediye Başkanı Topaloğlu, Belediye Başkanlığı yapan İkra Ada Kahraman ve İrem Çelik’i makamda karşıladı.
Başkanlık koltuğunu Kahraman ve Çelik’e teslim eden Başkan Topaloğlu, Kahraman ve Çelik’in isteklerini sordu.
İlk olarak başkanlık koltuğuna oturan minik öğrenci İkra Ada Kahraman, vatana ve millete hayırlı bir evlat olmayı istediğini belirterek, “Atatürk’ün bize verdiği bu Cumhuriyette özellikle bütün kız çocuklarının ve tüm çocukların okumasını istiyorum. İnsanlara yardım etmek istiyorum. Çocuklara ve insanlara geziler ve turlar düzenlemek isterim. Çocukların oyun oynayacağı parklar düşünüyorum. Anıtkabir’e atamın yanına gidip ona gül vermek istiyorum.” dedi.
Minik Başkan Kahraman’ın isteklerini not alan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, eğitim alanında yaptıkları çalışmalar hakkında Kahraman’a bilgiler verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.