MURATPAŞA'DA DAYANIŞMA ÇIĞ GİBİ

EKONOMİ 16.04.2020 - 22:21, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2479+ kez okundu.
 

MURATPAŞA'DA DAYANIŞMA ÇIĞ GİBİ

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yardımseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturan Komşu Dayanışma Sistemi’ne ilk günde 90 kişinin destek kolisi ya da hediye çeki alarak katıldığını açıklarken Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası da 50 destek kolisiyle yardımlaşma ve dayanışma ağının parçası oldu.

Muratpaşa Belediyesi’nin evlerde çocuk bakıcılığı veya temizlik işleri yaparken ya da günlük yevmiyeli başka bir işte çalışırken salgın dolayısıyla işsiz kalan, evinden çıkamayan, dükkanının kepengini indirmek zorunda kalan, salgın dolayısıyla zor günler yaşayan ihtiyaç sahiplerine destek için başlattığı Komşu Dayanışma Sistemi, henüz ilk gününde yardımseverlerden yoğun bir ilgi gördü. Türkiye’nin ilk dijital demokrasi uygulaması, http://xn--komumeclisi-tgc.com/ üzerinden çalışan sistem, gerçek ihtiyaç sahipleriyle yardımseverleri buluştururken Bakan Uysal’a taksi durakları dezenfeksiyonu dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulunan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik de oda adına aldığı gıda destek kolileriyle sisteme dahil oldu. ŞOFÖRLER ODASI’NDAN 50 DESTEK KOLİSİ Antalya’da 283 taksi durağının 131 tanesinin Muratpaşa’da bulunduğunu dile getiren Özçelik, durakların ve taksilerin virüsle mücadele kapsamında defalarca ilaçlandığını belirtti. Özçelik, bu süreçte en büyük desteği Muratpaşa Belediyesi ve Başkan Uysal’dan aldıklarını aktardı. Hem dezenfektanların temininde hem de gerektiği anda belediye çalışanlarının Muratpaşa’nın yanlarında olduğunu dile getiren Özçelik, “Belediye Başkanımız Ümit Uysal’a teşekkür ederken kendisinin öncülüğünde başlayan Komşu Dayanışma Sistemi’ne de 50 gıda destek kolisi satın alarak bu dayanışma ve yardımlaşma ağının parçası olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu. GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞACAK Başkan Uysal, Özçelik’e duyarlılığı için teşekkür ederken Komşu Dayanışma Sistemi içinden satın aldıkları 50 gıda destek kolisinin ihtiyaç sahiplerine itinayla ulaştırılacağını belirtti. “Bütün komşularımızı, ihtiyaç sahibi olanı ve yardım etmek isteyeni, komsumeclisi.com üzerinden Komşu Dayanışma Sistemi’ne dahil olmaya davet ediyoruz” diye konuşan Başkan Uysal, sisteme daha ilk gününde 90 kişinin gıda destek kolisi ya da hediye çeki alarak dahil olduğunu belirtti. Başkan Uysal, şöyle konuştu: “Komşularımızla, bütün insanlarımızla, milletimizle gurur duyuyoruz. Komşu Dayanışma Sistemimize daha ilk gün tam 90 komşumuz gıda kolisi ve alışveriş çeki yardımı yapmış durumda. Müracaat edenleri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müz kamu verilerinden kontrol ediyor. İlgili yasa ve yönetmelikler çerçevesinde yardımları alabilecek durumda olan komşularımıza bu destekler sürekli ulaştırılacak. Komşularımıza ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yardımseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturan Komşu Dayanışma Sistemi’ne ilk günde 90 kişinin destek kolisi ya da hediye çeki alarak katıldığını açıklarken Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası da 50 destek kolisiyle yardımlaşma ve dayanışma ağının parçası oldu.

Muratpaşa Belediyesi’nin evlerde çocuk bakıcılığı veya temizlik işleri yaparken ya da günlük yevmiyeli başka bir işte çalışırken salgın dolayısıyla işsiz kalan, evinden çıkamayan, dükkanının kepengini indirmek zorunda kalan, salgın dolayısıyla zor günler yaşayan ihtiyaç sahiplerine destek için başlattığı Komşu Dayanışma Sistemi, henüz ilk gününde yardımseverlerden yoğun bir ilgi gördü.

Türkiye’nin ilk dijital demokrasi uygulaması, http://xn--komumeclisi-tgc.com/ üzerinden çalışan sistem, gerçek ihtiyaç sahipleriyle yardımseverleri buluştururken Bakan Uysal’a taksi durakları dezenfeksiyonu dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulunan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik de oda adına aldığı gıda destek kolileriyle sisteme dahil oldu.

ŞOFÖRLER ODASI’NDAN 50 DESTEK KOLİSİ

Antalya’da 283 taksi durağının 131 tanesinin Muratpaşa’da bulunduğunu dile getiren Özçelik, durakların ve taksilerin virüsle mücadele kapsamında defalarca ilaçlandığını belirtti. Özçelik, bu süreçte en büyük desteği Muratpaşa Belediyesi ve Başkan Uysal’dan aldıklarını aktardı. Hem dezenfektanların temininde hem de gerektiği anda belediye çalışanlarının Muratpaşa’nın yanlarında olduğunu dile getiren Özçelik, “Belediye Başkanımız Ümit Uysal’a teşekkür ederken kendisinin öncülüğünde başlayan Komşu Dayanışma Sistemi’ne de 50 gıda destek kolisi satın alarak bu dayanışma ve yardımlaşma ağının parçası olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞACAK

Başkan Uysal, Özçelik’e duyarlılığı için teşekkür ederken Komşu Dayanışma Sistemi içinden satın aldıkları 50 gıda destek kolisinin ihtiyaç sahiplerine itinayla ulaştırılacağını belirtti. “Bütün komşularımızı, ihtiyaç sahibi olanı ve yardım etmek isteyeni, komsumeclisi.com üzerinden Komşu Dayanışma Sistemi’ne dahil olmaya davet ediyoruz” diye konuşan Başkan Uysal, sisteme daha ilk gününde 90 kişinin gıda destek kolisi ya da hediye çeki alarak dahil olduğunu belirtti. Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Komşularımızla, bütün insanlarımızla, milletimizle gurur duyuyoruz. Komşu Dayanışma Sistemimize daha ilk gün tam 90 komşumuz gıda kolisi ve alışveriş çeki yardımı yapmış durumda. Müracaat edenleri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müz kamu verilerinden kontrol ediyor. İlgili yasa ve yönetmelikler çerçevesinde yardımları alabilecek durumda olan komşularımıza bu destekler sürekli ulaştırılacak. Komşularımıza ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.