MURATPAŞA'DA HİÇ KİMSE ÖTEKİ DEĞİL

SİYASET 02.08.2020 - 01:11, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1851+ kez okundu.
 

MURATPAŞA'DA HİÇ KİMSE ÖTEKİ DEĞİL

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 1 Ağustos Empati Günü dolaysıyla sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda “Muratpaşa’mızda kimse öteki değil! Çünkü Muratpaşa’mızda empati var, hoşgörü var, dostluk var. Ne mutlu bize” dedi.

1 Ağustos’un Empati Günü olması için 2017’de ulusal ve uluslararası düzeyde çağrıda bulunan ve belediye meclisinin bu yönde karar almasına öncülük eden Başkan Uysal, 1 Ağustos Empati Günü’nü kutladı. 3 yıl önce ‘Ötekileştirmeye karşı bir arada yaşamayı, öfkeye karşı sevgiyi, şiddete karşı barışı’ güçlendirmek için 1 Ağustos’un ‘Empati Günü’ olması çağrısında bulunan Başkan Uysal, sosyal medya hesaplarından mesaj yayımladı. Başkan Uysal mesajında, “Biz her sabah kendimizi 510 bin komşumuzun yerine koyarız. O yüzden Muratpaşa’mızda kimse yalnız değil, Muratpaşa’mızda kimse öteki değil! Çünkü Muratpaşa’mızda empati var, hoşgörü var, dostluk var. Ne mutlu bize. 1 Ağustos Empati Günü’müz kutlu olsun” ifadelerine yer verdi. Güne tüm komşularının yüreğini yüreğinde hissederek başladığını ifade eden Başkan Uysal, şunları söyledi: “Gecenin hüznünü sokaklardan süpürür, kuşların mutluluk dolu cıvıltılarına yer açarız. Umudun harcıyla kararız asfaltımızı, her parke taşına sevinç katarız. Menekşeler büyütürüz tüm parklarda çocuklar, kadınlar ve yarınlar için. Fırıncı Hasan Usta’nın mis kokan ekmeğindeki umudu, Ayşe Teyzenin torunlarına olan hasretini, Nihal öğretmenin çocuklara duyduğu sevgiyi derin derin soluyarak yaşarız.”
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 1 Ağustos Empati Günü dolaysıyla sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda “Muratpaşa’mızda kimse öteki değil! Çünkü Muratpaşa’mızda empati var, hoşgörü var, dostluk var. Ne mutlu bize” dedi.

1 Ağustos’un Empati Günü olması için 2017’de ulusal ve uluslararası düzeyde çağrıda bulunan ve belediye meclisinin bu yönde karar almasına öncülük eden Başkan Uysal, 1 Ağustos Empati Günü’nü kutladı. 3 yıl önce ‘Ötekileştirmeye karşı bir arada yaşamayı, öfkeye karşı sevgiyi, şiddete karşı barışı’ güçlendirmek için 1 Ağustos’un ‘Empati Günü’ olması çağrısında bulunan Başkan Uysal, sosyal medya hesaplarından mesaj yayımladı.

Başkan Uysal mesajında, “Biz her sabah kendimizi 510 bin komşumuzun yerine koyarız. O yüzden Muratpaşa’mızda kimse yalnız değil, Muratpaşa’mızda kimse öteki değil! Çünkü Muratpaşa’mızda empati var, hoşgörü var, dostluk var. Ne mutlu bize. 1 Ağustos Empati Günü’müz kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.
Güne tüm komşularının yüreğini yüreğinde hissederek başladığını ifade eden Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Gecenin hüznünü sokaklardan süpürür, kuşların mutluluk dolu cıvıltılarına yer açarız. Umudun harcıyla kararız asfaltımızı, her parke taşına sevinç katarız. Menekşeler büyütürüz tüm parklarda çocuklar, kadınlar ve yarınlar için. Fırıncı Hasan Usta’nın mis kokan ekmeğindeki umudu, Ayşe Teyzenin torunlarına olan hasretini, Nihal öğretmenin çocuklara duyduğu sevgiyi derin derin soluyarak yaşarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.