MURATPAŞA’DA KADIN DAYANIŞMASI

SİYASET 07.08.2020 - 01:38, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2872+ kez okundu.
 

MURATPAŞA’DA KADIN DAYANIŞMASI

İYİ Parti Muratpaşa ilçe Kongresi için kadınlar arı gibi çalışıyor. İlçe başkan adayı Funda Aras, çalışmalarını kendi ofisinden yürütüyor.

İYİ Parti’de ilçe Kongreleri devam ediyor. Muratpaşa’da iptal edilen seçimin tekrar edilmesi kararı ile adaylarda yoğun kulis çalışmaları gözleniyor. Semih Tayfur ile Funda Aras arasında geçecek olan bu yarışta Muratpaşa’lı kadınlar hemcinsleri kadın aday Funda Aras’a büyük destek veriyorlar. ARAS "TOYUMUZA BEKLİYORUZ" İYİ Parti teşkilatlarında Kongreler devam ediyor. Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan Muratpaşa ilçe kongresinin iptal edilmesi nedeniyle, 13 Ağustos Perşembe günü Antalya Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde yeniden gerçekleştirileceği açıklandı. İYİ Parti Muratpaşa 1. Olağan Kongresinde ilçe başkan adaylığını açıklayan Funda Aras, “saat 15:00 ile 17:00 arasında İYİ Parti’ye gönül veren herkesi toyumuza bekliyoruz.” İfadesini kullandı. KADIN DAYANIŞMASI SÜRÜYOR Çalışmalarını kendi ofisinden yürüten Funda Aras’a Partili kadınların yoğun desteği olduğu gözleniyor. Aras yaptığı açıklamada, Kadın Genel Başkan’ın olduğu Parti’de, kadın dayanışması ile, Muratpaşa’ya Kadın ilçe başkanı eli değerek, yerelden genele  iktidar hayallerini gerçekleştireceklerini söyledi.  Partili kadınların yoğun ilgisinden oldukça memnun gözüken Funda Aras, “İYİ Parti’nin Türkiye sevdası var. Türkiye’ye hizmet etme sevdası var. İnsanlarımızı Partili, Partisiz ayrımı yapmadan kucaklamaya hazırız. Kırgınlıkların, küskünlüklerin olmadığı demokratik bir seçim süreci geçirmek istiyoruz. İYİ Partiye yakışan, İYİ Partiliye yakışan bir Kongre süreci yaşamak istiyoruz. Seçimler gelir, geçer. Bizim yarışımız Ülkemize, Milletimize hizmet yarışıdır. Kadının olduğu her mecrada başarı da olur. Bizde Antalya’mızın güzide ilçesi Muratpaşa’da kadınlarımızın desteği ile Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte iktidara emin adımlarla yürüyeceğiz.” Dedi.   İBRAHİM ÖZBEK “ASPARAGAS HABERLERE İNANMAYIN” Kongre Tarihi yaklaştığı son günlerde ortaya atılan söylentilere itibar edilmemesi gerektiğini belirten Mali Denetçi İbrahim Özbek ise, yaptığı açıklamada:  “Sayın Funda Aras için "Adaylıktan çekilecek " söylentisi çıkararak, bundan siyasi çıkar elde etmeye çalışmak, belaltı siyaset yapmaktır.  Funda Aras adaylıktan çekilecek söylentileri çıkararak ortalığı bulandırmaya çalışanlara fırsat vermeyelim. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener de olduğu gibi, kadının söz sahibi olduğu yerde başarı kaçınılmazdır. Bizde Partililer olarak Muratpaşa’da kadınlarımızı söz sahibi yapmak istiyoruz. 13 Ağustos tarihinde iktidar meşalemizi Antalya Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapacağız. Tüm partililerimizi bu kutlu yürüyüşe bekliyoruz.” İfadesini kullandı. Haber: Hilmi ŞAHİN
İYİ Parti Muratpaşa ilçe Kongresi için kadınlar arı gibi çalışıyor. İlçe başkan adayı Funda Aras, çalışmalarını kendi ofisinden yürütüyor.

İYİ Parti’de ilçe Kongreleri devam ediyor. Muratpaşa’da iptal edilen seçimin tekrar edilmesi kararı ile adaylarda yoğun kulis çalışmaları gözleniyor. Semih Tayfur ile Funda Aras arasında geçecek olan bu yarışta Muratpaşa’lı kadınlar hemcinsleri kadın aday Funda Aras’a büyük destek veriyorlar.

ARAS "TOYUMUZA BEKLİYORUZ"

İYİ Parti teşkilatlarında Kongreler devam ediyor. Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan Muratpaşa ilçe kongresinin iptal edilmesi nedeniyle, 13 Ağustos Perşembe günü Antalya Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde yeniden gerçekleştirileceği açıklandı. İYİ Parti Muratpaşa 1. Olağan Kongresinde ilçe başkan adaylığını açıklayan Funda Aras, “saat 15:00 ile 17:00 arasında İYİ Parti’ye gönül veren herkesi toyumuza bekliyoruz.” İfadesini kullandı.

KADIN DAYANIŞMASI SÜRÜYOR

Çalışmalarını kendi ofisinden yürüten Funda Aras’a Partili kadınların yoğun desteği olduğu gözleniyor. Aras yaptığı açıklamada, Kadın Genel Başkan’ın olduğu Parti’de, kadın dayanışması ile, Muratpaşa’ya Kadın ilçe başkanı eli değerek, yerelden genele  iktidar hayallerini gerçekleştireceklerini söyledi.  Partili kadınların yoğun ilgisinden oldukça memnun gözüken Funda Aras, “İYİ Parti’nin Türkiye sevdası var. Türkiye’ye hizmet etme sevdası var. İnsanlarımızı Partili, Partisiz ayrımı yapmadan kucaklamaya hazırız. Kırgınlıkların, küskünlüklerin olmadığı demokratik bir seçim süreci geçirmek istiyoruz. İYİ Partiye yakışan, İYİ Partiliye yakışan bir Kongre süreci yaşamak istiyoruz. Seçimler gelir, geçer. Bizim yarışımız Ülkemize, Milletimize hizmet yarışıdır. Kadının olduğu her mecrada başarı da olur. Bizde Antalya’mızın güzide ilçesi Muratpaşa’da kadınlarımızın desteği ile Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte iktidara emin adımlarla yürüyeceğiz.” Dedi.

 

İBRAHİM ÖZBEK “ASPARAGAS HABERLERE İNANMAYIN”

Kongre Tarihi yaklaştığı son günlerde ortaya atılan söylentilere itibar edilmemesi gerektiğini belirten Mali Denetçi İbrahim Özbek ise, yaptığı açıklamada:  “Sayın Funda Aras için "Adaylıktan çekilecek " söylentisi çıkararak, bundan siyasi çıkar elde etmeye çalışmak, belaltı siyaset yapmaktır.  Funda Aras adaylıktan çekilecek söylentileri çıkararak ortalığı bulandırmaya çalışanlara fırsat vermeyelim. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener de olduğu gibi, kadının söz sahibi olduğu yerde başarı kaçınılmazdır. Bizde Partililer olarak Muratpaşa’da kadınlarımızı söz sahibi yapmak istiyoruz. 13 Ağustos tarihinde iktidar meşalemizi Antalya Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapacağız. Tüm partililerimizi bu kutlu yürüyüşe bekliyoruz.” İfadesini kullandı.

Haber: Hilmi ŞAHİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.