MÜTEAHHİTLER TEHDİT Mİ EDİLİYOR ?

GÜNDEM 18.03.2020 - 10:14, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2050+ kez okundu.
 

MÜTEAHHİTLER TEHDİT Mİ EDİLİYOR ?

Antalya büyükşehir belediyesi ile Müteahhitler ve hafriyatçılar arasındaki kavga büyüyor.

Antalya’lı iş adamları tehdit edildiklerini zorla bağış adı altında haraca bağlanmak istendiklerini söylediler. Geçtiğimiz hafta gündeme getirdiğimiz hafriyatçılar ile büyükşehir belediyesi arasındaki yüksek ücret tarifesi olayında yeni gelişmeler yaşandığı bilgisi geldi. AKP’li Menderes Türel döneminde 47 lira’dan 60 liraya çekilen hafriyat fiyatları CHP’li Muhittin Böcek zamanında ise 400’leri bulan artışla 200+KDV olmuştu. Türkiye’de en yüksek uygulamanın yapıldığını belirten hafriyatçılar bununla da kalmayıp tehdit aldıklarını iddia ettiler.  Hafriyat gelirlerinin Antalyaspor’a bağlandığı ve Antalyaspor vakfı tarafından  bazı müteahhitlerin ve hafriyatçıların dolaylı olarak tehdit edildikleri yönünde iddiaların konuşuluyor. Antalyaspor camiası ve taraftar grupları ile geçmişte problem yaşadığı bilinen CHP’li başkan Muhittin Böcek’in ise, Antalyaspor camiasını karşısına almamak için müteahhitleri ve hafriyatçıları ortaya attığı  konuşuluyor. Antalya büyüşehir belediye başkanı sayın Muhittin Böcek’e  soruyoruz…! Göreve geldikten kıza bir süre sonra 400 hafriyat fiyat artışı sebebiniz nedir ? Antalyaspor ile arayı düzeltmek ve şirin gözükmek için müteahhitleri ve hafriyatçıları kurban mı seçtiniz ? Müteahhitlere Antalyaspor’a bağış makbuzunu getir ruhsatı al şartı mı getirdiniz ? Antalyaspor Vakfı yöneticileri tarafından iş adamlarına ruhsat tehdidi yapıldığı doğru mu ? Şehrin kulübünü batağa sürükleyen Antalyapor yöneticilerini kurtarmak için yaşadığımız kente istihdam sağlayan iş adamlarını batağa sürüklemek yada bağış adı altında haraca bağlamanın adı ne zamandan beri belediyecilik oldu ?
Antalya büyükşehir belediyesi ile Müteahhitler ve hafriyatçılar arasındaki kavga büyüyor.

Antalya’lı iş adamları tehdit edildiklerini zorla bağış adı altında haraca bağlanmak istendiklerini söylediler.

Geçtiğimiz hafta gündeme getirdiğimiz hafriyatçılar ile büyükşehir belediyesi arasındaki yüksek ücret tarifesi olayında yeni gelişmeler yaşandığı bilgisi geldi.

AKP’li Menderes Türel döneminde 47 lira’dan 60 liraya çekilen hafriyat fiyatları CHP’li Muhittin Böcek zamanında ise 400’leri bulan artışla 200+KDV olmuştu. Türkiye’de en yüksek uygulamanın yapıldığını belirten hafriyatçılar bununla da kalmayıp tehdit aldıklarını iddia ettiler.  Hafriyat gelirlerinin Antalyaspor’a bağlandığı ve Antalyaspor vakfı tarafından  bazı müteahhitlerin ve hafriyatçıların dolaylı olarak tehdit edildikleri yönünde iddiaların konuşuluyor.

Antalyaspor camiası ve taraftar grupları ile geçmişte problem yaşadığı bilinen CHP’li başkan Muhittin Böcek’in ise, Antalyaspor camiasını karşısına almamak için müteahhitleri ve hafriyatçıları ortaya attığı  konuşuluyor.

Antalya büyüşehir belediye başkanı sayın Muhittin Böcek’e  soruyoruz…!

Göreve geldikten kıza bir süre sonra 400 hafriyat fiyat artışı sebebiniz nedir ?

Antalyaspor ile arayı düzeltmek ve şirin gözükmek için müteahhitleri ve hafriyatçıları kurban mı seçtiniz ?

Müteahhitlere Antalyaspor’a bağış makbuzunu getir ruhsatı al şartı mı getirdiniz ?

Antalyaspor Vakfı yöneticileri tarafından iş adamlarına ruhsat tehdidi yapıldığı doğru mu ?

Şehrin kulübünü batağa sürükleyen Antalyapor yöneticilerini kurtarmak için yaşadığımız kente istihdam sağlayan iş adamlarını batağa sürüklemek yada bağış adı altında haraca bağlamanın adı ne zamandan beri belediyecilik oldu ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.