NALDÖKEN GRUP YOLUNDA BAKIM, ONARIM

SİYASET 10.06.2020 - 23:43, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2629+ kez okundu.
 

NALDÖKEN GRUP YOLUNDA BAKIM, ONARIM

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 19 mahallenin ortak ulaşımını sağlayan Korkuteli'ne bağlı Naldöken grup yolunda başlattığı genişletme ve bakım onarım çalışması sürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Korkuteli ilçesi Kargın mahallesi mevkiinde bulunan Naldöken grup yolunda keskin virajların görüş açısını kısıtlaması ve tehlike arz etmesinden dolayı genişletme ve iyileştirme çalışmaları yapıyor. Çalışmalar tamamlandığında 19 mahalleyi Antalya-Korkuteli karayoluna bağlayan grup yolu daha güvenli ve konforlu hale gelecek. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesine bağlı asfalt yama ekipleri, Korkuteli ilçesine bağlı Bozova, Yalınlıgediği, Kargın, Esenyurt ve Yazır mahalleleri grup yolunda da asfalt yama çalışmaları yaparak, yolu daha güvenli hale getirdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 19 mahallenin ortak ulaşımını sağlayan Korkuteli'ne bağlı Naldöken grup yolunda başlattığı genişletme ve bakım onarım çalışması sürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Korkuteli ilçesi Kargın mahallesi mevkiinde bulunan Naldöken grup yolunda keskin virajların görüş açısını kısıtlaması ve tehlike arz etmesinden dolayı genişletme ve iyileştirme çalışmaları yapıyor. Çalışmalar tamamlandığında 19 mahalleyi Antalya-Korkuteli karayoluna bağlayan grup yolu daha güvenli ve konforlu hale gelecek.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesine bağlı asfalt yama ekipleri, Korkuteli ilçesine bağlı Bozova, Yalınlıgediği, Kargın, Esenyurt ve Yazır mahalleleri grup yolunda da asfalt yama çalışmaları yaparak, yolu daha güvenli hale getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.