Nereden nereye

SİYASET 15.07.2020 - 23:14, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2674+ kez okundu.
 

Nereden nereye

Başkan Böcek ve Abay yıllardır beraber siyaset sahnesindeler. Bu kareler dostluğun simgesi oldu

Ayrılmaz ikili 20 yıl sonra aynı karede. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek’in Konyaaltı Belediye Başkanı olduğu dönemde yıllarca beraber siyaset yaptılar. Ayhan Adnan Abay şu an Antalya Konyaaltı Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi, Muhittin Böcek ise Büyükşehir Belediye Başkanı. Ayrılmaz ikili her buluştuklarında aynı fotoğraf karesinde dostluklarını ölümsüzleştirdi. İlk fotoğraf karesi Muhittin Böcek’in 1994-1999 arasında Merkez İlçe Başkanlığını yaptığı Anavatan Partisi’nden (ANAP) belediye başkanı seçildiği 18 Nisan 1999 seçimlerine ait. Seçim zaferi sonrası Abay ve Muhittin Böcek el ele. İkinci karede ise 26 yıllık siyasetçi Muhittin Böcek’in CHP’den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı; Abay’ın ise CHP’den Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi seçilmesi sonrası Kasım 2019’da gerçekleştirilen Antalya Altın Portakal Film Festivaline ait bir kare. Siyasi kulislerde ise Ayhan Adnan Abay’ın; Başkan Muhittin Böcek’in arkasındaki gizli güç olduğu konuşuluyor.   Şükrü AĞIRMAN
Başkan Böcek ve Abay yıllardır beraber siyaset sahnesindeler. Bu kareler dostluğun simgesi oldu

Ayrılmaz ikili 20 yıl sonra aynı karede. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek’in Konyaaltı Belediye Başkanı olduğu dönemde yıllarca beraber siyaset yaptılar. Ayhan Adnan Abay şu an Antalya Konyaaltı Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi, Muhittin Böcek ise Büyükşehir Belediye Başkanı. Ayrılmaz ikili her buluştuklarında aynı fotoğraf karesinde dostluklarını ölümsüzleştirdi. İlk fotoğraf karesi Muhittin Böcek’in 1994-1999 arasında Merkez İlçe Başkanlığını yaptığı Anavatan Partisi’nden (ANAP) belediye başkanı seçildiği 18 Nisan 1999 seçimlerine ait. Seçim zaferi sonrası Abay ve Muhittin Böcek el ele. İkinci karede ise 26 yıllık siyasetçi Muhittin Böcek’in CHP’den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı; Abay’ın ise CHP’den Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi seçilmesi sonrası Kasım 2019’da gerçekleştirilen Antalya Altın Portakal Film Festivaline ait bir kare. Siyasi kulislerde ise Ayhan Adnan Abay’ın; Başkan Muhittin Böcek’in arkasındaki gizli güç olduğu konuşuluyor.
 
Şükrü AĞIRMAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.