O Paylaşımları yaparken hiç mi utanmadın?

SİYASET 09.09.2020 - 18:24, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2440+ kez okundu.
 

O Paylaşımları yaparken hiç mi utanmadın?

Antalya Büyükşehir eski Başkanı AKP'li Menderes Türel, sosyal medyada yaptığı paylaşım takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı. Türel’in geçmiş, şimdi diye yaptığı hizmetlerinin fotoğrafının altına yorum yapan takipçileri, ‘Muhittin Böcek yoğun bakımdayken yaptığınız bu paylaşım hiç doğru olmamış, yoksa insanlık bazı sokaklara girmiyor mu?’ sorusunu yöneltti.

Bilindiği gibi CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaklaşık bir aydır korona teşhisiyle hastanede tedavi görüyor. Yoğun bakıma alınan ve uyutulan Başkan Böcek’in sağlık durumu kamuoyu tarafından yakın takip ediliyor. Herkesin gözü kulağı hastanedeyken, AKP’li Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel, sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki, takipçileri tepkilerini dile getirmek için paylaşımı yorum yağmuruna tuttu.   GEÇMİŞ VE ŞİMDİ Kİ HİZMET KARŞILAŞTIRMASI Türel, 2004-2009  ile 2014-2019 yıllarında arasında eski ve yeni haliyle Konyaaltı Sahil ile Boğaçayı’nı gösteren fotoğraf paylaşımının altına yapılan yorumlardan bazıları: “Başkan iyiydin hoştun yaptıkların inkâr edilemez ama vatandaşa yukardan bakmaların bitmedi selam bile vermiyordun.” “Böyle bir dönemde çok saçma bir paylaşım olmuş yakışmadı.” “Muhittin böcek yoğun bakımda ölüm kalım mücadelesi veriyor siz ise siyaset peşindesiniz ben bu yüzden AKP’ye hiç oy vermek istemiyorum.” “Ben Muhittin böcek başkana ve şuanda hastane odalarında biçare hastalara acil şifa diliyorum bu kabusların bitmesi dileğiyle.” “Başkanım, yoğun bakımda bulunan Muhittin Böcek ile ilgili bir geçmiş olsun dileğinde bulundunuz mu acaba? Yoksa insanlık bazı sokaklara girmiyor mu?”     Haber Kaynak: http://akdenizsonhavadis.com/haber-5003-hic_mi_utanmadin.html
Antalya Büyükşehir eski Başkanı AKP'li Menderes Türel, sosyal medyada yaptığı paylaşım takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı. Türel’in geçmiş, şimdi diye yaptığı hizmetlerinin fotoğrafının altına yorum yapan takipçileri, ‘Muhittin Böcek yoğun bakımdayken yaptığınız bu paylaşım hiç doğru olmamış, yoksa insanlık bazı sokaklara girmiyor mu?’ sorusunu yöneltti.

Bilindiği gibi CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaklaşık bir aydır korona teşhisiyle hastanede tedavi görüyor. Yoğun bakıma alınan ve uyutulan Başkan Böcek’in sağlık durumu kamuoyu tarafından yakın takip ediliyor. Herkesin gözü kulağı hastanedeyken, AKP’li Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel, sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki, takipçileri tepkilerini dile getirmek için paylaşımı yorum yağmuruna tuttu.

 

GEÇMİŞ VE ŞİMDİ Kİ HİZMET KARŞILAŞTIRMASI

Türel, 2004-2009  ile 2014-2019 yıllarında arasında eski ve yeni haliyle Konyaaltı Sahil ile Boğaçayı’nı gösteren fotoğraf paylaşımının altına yapılan yorumlardan bazıları:
“Başkan iyiydin hoştun yaptıkların inkâr edilemez ama vatandaşa yukardan bakmaların bitmedi selam bile vermiyordun.”
“Böyle bir dönemde çok saçma bir paylaşım olmuş yakışmadı.”
“Muhittin böcek yoğun bakımda ölüm kalım mücadelesi veriyor siz ise siyaset peşindesiniz ben bu yüzden AKP’ye hiç oy vermek istemiyorum.”
“Ben Muhittin böcek başkana ve şuanda hastane odalarında biçare hastalara acil şifa diliyorum bu kabusların bitmesi dileğiyle.”
“Başkanım, yoğun bakımda bulunan Muhittin Böcek ile ilgili bir geçmiş olsun dileğinde bulundunuz mu acaba? Yoksa insanlık bazı sokaklara girmiyor mu?”  

 

Haber Kaynak: http://akdenizsonhavadis.com/haber-5003-hic_mi_utanmadin.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.