ODA BAŞKANI HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

GÜNDEM 06.08.2020 - 15:39, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1824+ kez okundu.
 

ODA BAŞKANI HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Haberimiz ses getirdi. Oda başkanı hakkında Ticaret İl Müdürlüğü Soruşturma başlattı.

Antalya’da oda başkanı polisten neden kaçıyor ? başlıklı haberimiz ses getirdi. 11 Mayıs tarihinde gündeme taşıdığımız haberde, “Antalya Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir hakkında polis tarafından arandığı ve yerinde bulunamadığı yönünde iddialar konuşuluyor.” diye okuyucularımıza duyurduğumuz haber sonrası  Yasin Tekdemir hakkında soruşturma başlatıldı. Antalya Lokantacılar Odası başkanı ve aynı zamanda Yeni Konyaaltı Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi başkanlığını yürüten Yasin Tekdemir hakkında, Mayıs ayında yaptığımız haber üzerine Antalya Ticaret İl Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.   Geçtiğimiz Şubat ayında başkanı olduğu odaya ait resmi araç ile kaza yaptığı ve aşırı alkollü olduğu için olay yerinden kaçtığı iddia edilen,  Antalya Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir’in ifadesine başvurmak için arayan polis ’in  yaptığı araştırmalar sonucunda, Tekdemir’in verdiği adreslerde kendisine ulaşılamadığı yönünde gelen iddiaları  haberimizde gündeme taşımıştık. Antalya Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir’in odaya ait resmi aracı amacının dışında kullandığı yönündeki iddiaları da kamuoyu adına şu sorularla gündeme getirmiştik. İddia edilen kazayı siz mi yaptınız ? Odaya ait resmi araçta 3 bayan’ın olduğu doğru mu ? Kaza gecesi aşırı alkollü olduğunuz için olay yerinden kaçtığınız iddia ediliyor, Şoförünüzün suçu üstlendiği sizin ise Polis tarafından arandığınız yönündeki söylentiler gerçeği yansıtıyor mu ? 11 Mayıs tarihinde haberimizde yer verdiğimiz bu sorularımız sonrası Antalya Ticaret İl Müdürlüğü ihbar  kabul ederek harekete geçmiş ve Antalya Lokantacılar Odası başkanı ve aynı zamanda Yeni Konyaaltı Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi başkanlığını yürüten Yasin Tekdemir hakkında soruşturma başlatmıştır. Gelişmeleri takip edip Antalya kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz. 11 Mayıs Tarihli haberimizin linki http://gazeteakdeniz.com.tr/m-haber-5615.html?fbclid=IwAR1u5z24-ZpGrj1U1AwHgO79peGzSo2sW8Fl2L6JauIE9XE6FgB-_lafOAc   Haber: Hilmi ŞAHİN
Haberimiz ses getirdi. Oda başkanı hakkında Ticaret İl Müdürlüğü Soruşturma başlattı.

Antalya’da oda başkanı polisten neden kaçıyor ? başlıklı haberimiz ses getirdi. 11 Mayıs tarihinde gündeme taşıdığımız haberde, “Antalya Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir hakkında polis tarafından arandığı ve yerinde bulunamadığı yönünde iddialar konuşuluyor.” diye okuyucularımıza duyurduğumuz haber sonrası  Yasin Tekdemir hakkında soruşturma başlatıldı.

Antalya Lokantacılar Odası başkanı ve aynı zamanda Yeni Konyaaltı Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi başkanlığını yürüten Yasin Tekdemir hakkında, Mayıs ayında yaptığımız haber üzerine Antalya Ticaret İl Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.  

Geçtiğimiz Şubat ayında başkanı olduğu odaya ait resmi araç ile kaza yaptığı ve aşırı alkollü olduğu için olay yerinden kaçtığı iddia edilen,  Antalya Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir’in ifadesine başvurmak için arayan polis ’in  yaptığı araştırmalar sonucunda, Tekdemir’in verdiği adreslerde kendisine ulaşılamadığı yönünde gelen iddiaları  haberimizde gündeme taşımıştık.

Antalya Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir’in odaya ait resmi aracı amacının dışında kullandığı yönündeki iddiaları da kamuoyu adına şu sorularla gündeme getirmiştik.

İddia edilen kazayı siz mi yaptınız ?

Odaya ait resmi araçta 3 bayan’ın olduğu doğru mu ?

Kaza gecesi aşırı alkollü olduğunuz için olay yerinden kaçtığınız iddia ediliyor,

Şoförünüzün suçu üstlendiği sizin ise Polis tarafından arandığınız yönündeki söylentiler gerçeği yansıtıyor mu ?

11 Mayıs tarihinde haberimizde yer verdiğimiz bu sorularımız sonrası Antalya Ticaret İl Müdürlüğü ihbar  kabul ederek harekete geçmiş ve Antalya Lokantacılar Odası başkanı ve aynı zamanda Yeni Konyaaltı Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi başkanlığını yürüten Yasin Tekdemir hakkında soruşturma başlatmıştır. Gelişmeleri takip edip Antalya kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.

11 Mayıs Tarihli haberimizin linki

http://gazeteakdeniz.com.tr/m-haber-5615.html?fbclid=IwAR1u5z24-ZpGrj1U1AwHgO79peGzSo2sW8Fl2L6JauIE9XE6FgB-_lafOAc

 

Haber: Hilmi ŞAHİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.