OLUP BİTENİ YENİ ÖĞRENEN YAVUZ DONAT İSTİFA ETTİ

GÜNDEM 22.02.2020 - 00:25, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2432+ kez okundu.
 

OLUP BİTENİ YENİ ÖĞRENEN YAVUZ DONAT İSTİFA ETTİ

Gazeteci Yavuz Donat, Küresel Gazeteciler Konseyi üyeliği ve onursal başkanlığından noter kanalıyla istifa etti.

Gazeteci Yavuz Donat, Küresel Gazeteciler Konseyi onursal başkanlığı görevinden istifa etti. Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı olan Mehmet Ali Dim, FETÖ lehine tweetler atmış ve yaptığı basın açıklamasında 'Erdoğan basın kartına kan bulaştırdı' demişti. Erdoğan ve ailesine yönelik ağır hakaretlerde bulunan Dim ayrıca Erdoğan ve Bakanların 17-25 tarihlerinde yolsuzluk yaptıklarına ilişkin yayınlar yaparak sosyal medyadan paylaşımlar yapmıştı. YENİ İSTİFALAR BEKLENİYOR Bu bilgileri yeni öğrenen Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, noter kanalıyla Küresel Gazeteciler Konseyi üyeliği ve onursal başkanlığından istifa etti. Önümüzdeki günlerde yeni istifalar geleceği ifade ediliyor.   Kaynak: www.gazeteciler.com
Gazeteci Yavuz Donat, Küresel Gazeteciler Konseyi üyeliği ve onursal başkanlığından noter kanalıyla istifa etti.

Gazeteci Yavuz Donat, Küresel Gazeteciler Konseyi onursal başkanlığı görevinden istifa etti.

Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı olan Mehmet Ali Dim, FETÖ lehine tweetler atmış ve yaptığı basın açıklamasında 'Erdoğan basın kartına kan bulaştırdı' demişti. Erdoğan ve ailesine yönelik ağır hakaretlerde bulunan Dim ayrıca Erdoğan ve Bakanların 17-25 tarihlerinde yolsuzluk yaptıklarına ilişkin yayınlar yaparak sosyal medyadan paylaşımlar yapmıştı.

YENİ İSTİFALAR BEKLENİYOR

Bu bilgileri yeni öğrenen Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, noter kanalıyla Küresel Gazeteciler Konseyi üyeliği ve onursal başkanlığından istifa etti. Önümüzdeki günlerde yeni istifalar geleceği ifade ediliyor.

 

Kaynak: www.gazeteciler.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.