Özer'den 1950 Yardım Paketi

YAŞAM 07.05.2021 - 13:58, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3075+ kez okundu.
 

Özer'den 1950 Yardım Paketi

İyi Parti Alanya Parti Amiri, İşadamı, Film Yapımcısı ve Sinema Oyuncusu Ali Özer, sosyal medya hesabından Ramazan ayı kapsamında 1150 paket Ramazan yardımı dağıttığını duyurdu.

Özer, Alanya sahil bandında siyasilerin ve belediyelerin Ramazan paketi ve diğer yardımları yaptığını ifade ederek " kimse kırsal bölgelere, Toroslar da yaşayan asil köylülerimizin yanına uğramıyor, yardımlar ulaşmıyor. Şahsım, gücüm yettiği kadar Toroslar a çıkıp asil köylülerimize Ramazan paketi dağıttım. Çok mutlu ve huzurluyum. Bu çalışmam bayrama kadar devam edecek "dedi. Değirmendere köyüne de Ramazan paketleri götüren İyi Parti li Ali Özer e teşekkür eden köylüler" Allah Ali beyden ve katkı sunan herkesden razı olsun. İlk defa bölgemize Ramazan Paketi yardımı geldi. Çok mutlu olduk, Torosların yamaçlarında yaşayan dağ köylüleri olarak Ali bey tarafından hatırlandığımız için mutlu olduk"dediler. Haber:Zeki Demir  
İyi Parti Alanya Parti Amiri, İşadamı, Film Yapımcısı ve Sinema Oyuncusu Ali Özer, sosyal medya hesabından Ramazan ayı kapsamında 1150 paket Ramazan yardımı dağıttığını duyurdu.
Özer, Alanya sahil bandında siyasilerin ve belediyelerin Ramazan paketi ve diğer yardımları yaptığını ifade ederek " kimse kırsal bölgelere, Toroslar da yaşayan asil köylülerimizin yanına uğramıyor, yardımlar ulaşmıyor. Şahsım, gücüm yettiği kadar Toroslar a çıkıp asil köylülerimize Ramazan paketi dağıttım. Çok mutlu ve huzurluyum. Bu çalışmam bayrama kadar devam edecek "dedi.
Değirmendere köyüne de Ramazan paketleri götüren İyi Parti li Ali Özer e teşekkür eden köylüler" Allah Ali beyden ve katkı sunan herkesden razı olsun. İlk defa bölgemize Ramazan Paketi yardımı geldi. Çok mutlu olduk, Torosların yamaçlarında yaşayan dağ köylüleri olarak Ali bey tarafından hatırlandığımız için mutlu olduk"dediler.
Haber:Zeki Demir
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.