Özgem Group, Markantalya’yı dezenfekte etti

SAĞLIK 16.05.2020 - 22:12, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2598+ kez okundu.
 

Özgem Group, Markantalya’yı dezenfekte etti

Korona salgını ile birlikte büyük bir özveri ile kamu kurumlarını, camileri ve kamu alanlarını ücretsiz ilaçlayan Özgem Group, normalleşme süreci dahilinde 11 Mayıs’ta açılan Antalya’nın en çok ziyaret ettiği Markantalya’nın dezenfektan çalışmasını yaptı.

Antalya’nın önde gelen firmalarından Özgem Group, büyük işlere imza atmaya devam ediyor. Kamu kurumları, camiler ve insan sirkülasyonunun yoğun olduğu kamu alanlarını ücretsiz dezenfekte ederek, Pandemi sürecinde üstüne düşeni yapan Özgem Group, Antalya’nın en çok ziyaret alan AVM’si Markantalya’yı dezenfekte etti. İnsan sağlığının kendileri için önemli olduğunu ve para ile ölçülemediğini ifade eden Özgem Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Durmuş, İçişleri Bakanlığı’nın ‘ticari taksilere’ ilişkin genelgesi üzerine geliri Türk Silahlı Kuvvetlerine verilmek üzere taksileri de dezenfekte ettiklerini söyledi. İÇİNİZ RAHAT OLSUN Korona salgınının ardından oto yıkamacıların bile dezenfektan faaliyetlerine başladıklarına dikkat çeken Durmuş, kullandıkları dezenfektan ürünlerinin Sağlık Bakanlığı onaylı olduğunu söyledi. Durmuş, “Kontrolü çok zor olan bir süreçten geçtik. Biz Özgem Group olarak, imkanlarımız çerçevesinde halkımızın sağlığını ön planda tutarak kamu kurumları başta olmak üzere, vatandaşların yoğun gittiği yerlerin dezenfektesini yaptık. Bunlardan bir tanesi de Markantalya idi. Otoparklardan ATM’lere, açılmamasına rağmen yemek bölümünden tuvaletlere, asansörlerden  girişlere kadar en ince detayı atlamadan dezenfektan çalışmamızı tamamladık” diye konuştu.
Korona salgını ile birlikte büyük bir özveri ile kamu kurumlarını, camileri ve kamu alanlarını ücretsiz ilaçlayan Özgem Group, normalleşme süreci dahilinde 11 Mayıs’ta açılan Antalya’nın en çok ziyaret ettiği Markantalya’nın dezenfektan çalışmasını yaptı.

Antalya’nın önde gelen firmalarından Özgem Group, büyük işlere imza atmaya devam ediyor. Kamu kurumları, camiler ve insan sirkülasyonunun yoğun olduğu kamu alanlarını ücretsiz dezenfekte ederek, Pandemi sürecinde üstüne düşeni yapan Özgem Group, Antalya’nın en çok ziyaret alan AVM’si Markantalya’yı dezenfekte etti. İnsan sağlığının kendileri için önemli olduğunu ve para ile ölçülemediğini ifade eden Özgem Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Durmuş, İçişleri Bakanlığı’nın ‘ticari taksilere’ ilişkin genelgesi üzerine geliri Türk Silahlı Kuvvetlerine verilmek üzere taksileri de dezenfekte ettiklerini söyledi.

İÇİNİZ RAHAT OLSUN

Korona salgınının ardından oto yıkamacıların bile dezenfektan faaliyetlerine başladıklarına dikkat çeken Durmuş, kullandıkları dezenfektan ürünlerinin Sağlık Bakanlığı onaylı olduğunu söyledi. Durmuş, “Kontrolü çok zor olan bir süreçten geçtik. Biz Özgem Group olarak, imkanlarımız çerçevesinde halkımızın sağlığını ön planda tutarak kamu kurumları başta olmak üzere, vatandaşların yoğun gittiği yerlerin dezenfektesini yaptık. Bunlardan bir tanesi de Markantalya idi. Otoparklardan ATM’lere, açılmamasına rağmen yemek bölümünden tuvaletlere, asansörlerden  girişlere kadar en ince detayı atlamadan dezenfektan çalışmamızı tamamladık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.