Payallar’da Barışın Simgesi Zeytin Ağacı

SİYASET 15.11.2020 - 20:47, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2226+ kez okundu.
 

Payallar’da Barışın Simgesi Zeytin Ağacı

Alanya belediyesi, Payallar sanayi sitesi’nde yeni açılan yol yapımı sonrası refüj ve kavşakları barışın simgesi olan zeytin ağaçlarıyla süslüyor.

Alanya Payallar mahallesi'nde belediye başkanı Adem Murat Yucel'den diğer belediyelere örnek olabilecek bir çalışmaya imza atıldı... Ziraat Yuksek Muhendisi olan başkan Yücel 'in yol ortasında yapmış oldugu refüj çalışmasında zeytin ağaçlarına yer vermesi vatandaslar tarafindan beğeni topladı. Alanya  belediyesi, uzun zamandır çalışmaları devam eden Payallar mahallesi sanayi sitesi yolunda  refüj ve kavşakları barışın simgesi olan zeytin ağaçlarıyla süsledi. Yapılan çalışma ise vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. Ziraat Yüksek Mühendisi olan Alanya belediye başkanı Adem Murat Yücel Payallar mahallesinde farklı bir uygulamaya gitti.  Payallar mahallesini sahile bağlayan ve merkezi yol durumuna gelen sanasi sitesi yolu refüj çalışmasına ağırlıklı olarak zeytin ağaçları diktiği gözlendi. Başkan Yücel’in  refüj ve kavşakları binlerce yıl yaşayabilen zeytin ağaçlarıyla donatması ise vatandaş tarafından beğeni ile karşılandı. Yaklaşık bin yıl yaşayabilen ve en dayanıklı ağaçlardan zeytin ağacının uzun yaşamını yapraklarında bulunan oleuropein maddesi sağlıdığı ve bu maddenin zeytin ağaçlarını hastalık ve zararlı maddelerden koruduğu biliniyor.   Haber: Hilmi ŞAHİN
Alanya belediyesi, Payallar sanayi sitesi’nde yeni açılan yol yapımı sonrası refüj ve kavşakları barışın simgesi olan zeytin ağaçlarıyla süslüyor.

Alanya Payallar mahallesi'nde belediye başkanı Adem Murat Yucel'den diğer belediyelere örnek olabilecek bir çalışmaya imza atıldı... Ziraat Yuksek Muhendisi olan başkan Yücel 'in yol ortasında yapmış oldugu refüj çalışmasında zeytin ağaçlarına yer vermesi vatandaslar tarafindan beğeni topladı.

Alanya  belediyesi, uzun zamandır çalışmaları devam eden Payallar mahallesi sanayi sitesi yolunda  refüj ve kavşakları barışın simgesi olan zeytin ağaçlarıyla süsledi. Yapılan çalışma ise vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Ziraat Yüksek Mühendisi olan Alanya belediye başkanı Adem Murat Yücel Payallar mahallesinde farklı bir uygulamaya gitti.  Payallar mahallesini sahile bağlayan ve merkezi yol durumuna gelen sanasi sitesi yolu refüj çalışmasına ağırlıklı olarak zeytin ağaçları diktiği gözlendi. Başkan Yücel’in  refüj ve kavşakları binlerce yıl yaşayabilen zeytin ağaçlarıyla donatması ise vatandaş tarafından beğeni ile karşılandı. Yaklaşık bin yıl yaşayabilen ve en dayanıklı ağaçlardan zeytin ağacının uzun yaşamını yapraklarında bulunan oleuropein maddesi sağlıdığı ve bu maddenin zeytin ağaçlarını hastalık ve zararlı maddelerden koruduğu biliniyor.

 
Haber: Hilmi ŞAHİN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.