Pehlivan Ormancı Mustafanın Öyküsü...

SANAT 07.12.2020 - 14:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1467+ kez okundu.
 

Pehlivan Ormancı Mustafanın Öyküsü...

Öksel Film Yapım tarafından çekilen Pehlivan Ormancı Mustafa nın Öyküsü isimli filmin çekimleri tamamlandı.

Öksel Film Yapım adına çekilen 2 saat 17 dakikalık biyografi tarzı filmde, erkek çocuk hayalleri kuran bir devlet memurunun emekli olduktan sonra yaşadıkları anlatılıyor. Mustafa Öksel in başrolde yer aldığı filmde büyük bölümü tiyatro kökenli oyuncular rol alıyor. Nuray Öksel, Aysel Ceyhan, Tamer Motorcuoğlu, Ayten Aslanbey, Kadriye Özkaya Sevda Altunsoy, Zeki Demir, Galip Bulut, Ayfer Uğurluoğlu, Kazım Adiyaman, Nuri Eser, Şengül Tanrıverdi, Sevim Kurt, Filiz Kaynak, Ayşe Sevimler, Muharrem Erdemir, Necip Topal, İsmail Oğuz, Gülsen Birdal ve küçük oyuncular İrem Yıldız, Abbas Aydın ve Batu Ömer Öztürk önemli rolleri paylaştı. Öksel Film Yapım Mustafa Öksel in yapımcı, Yönetmen ve Senarist olarak yer aldığı filmde Zeki Demir Görüntü Yönetmeni, Sevda Altunsoy ise Kurgu, Montaj ve Dublaj Yönetmeni olarak görev aldılar. Yapımcı ve Başrol Oyuncusu Mustafa Öksel, filmin gösterime hazır olduğunu belirterek, Aralık ayında pandemi kurallarına uygun film galasının yapılacağını ifade etti. Haber :Zeki Demir  
Öksel Film Yapım tarafından çekilen Pehlivan Ormancı Mustafa nın Öyküsü isimli filmin çekimleri tamamlandı.
Öksel Film Yapım adına çekilen 2 saat 17 dakikalık biyografi tarzı filmde, erkek çocuk hayalleri kuran bir devlet memurunun emekli olduktan sonra yaşadıkları anlatılıyor. Mustafa Öksel in başrolde yer aldığı filmde büyük bölümü tiyatro kökenli oyuncular rol alıyor. Nuray Öksel, Aysel Ceyhan, Tamer Motorcuoğlu, Ayten Aslanbey, Kadriye Özkaya Sevda Altunsoy, Zeki Demir, Galip Bulut, Ayfer Uğurluoğlu, Kazım Adiyaman, Nuri Eser, Şengül Tanrıverdi, Sevim Kurt, Filiz Kaynak, Ayşe Sevimler, Muharrem Erdemir, Necip Topal, İsmail Oğuz, Gülsen Birdal ve küçük oyuncular İrem Yıldız, Abbas Aydın ve Batu Ömer Öztürk önemli rolleri paylaştı. Öksel Film Yapım Mustafa Öksel in yapımcı, Yönetmen ve Senarist olarak yer aldığı filmde Zeki Demir Görüntü Yönetmeni, Sevda Altunsoy ise Kurgu, Montaj ve Dublaj Yönetmeni olarak görev aldılar. Yapımcı ve Başrol Oyuncusu Mustafa Öksel, filmin gösterime hazır olduğunu belirterek, Aralık ayında pandemi kurallarına uygun film galasının yapılacağını ifade etti.
Haber :Zeki Demir
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.