POLİS KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

ASAYİŞ 12.05.2020 - 22:29, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1491+ kez okundu.
 

POLİS KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Kaçak Akaryakıt ve Sahte İçkileri Piyasaya Sürmeye Çalışan Dört Şüpheli Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 07-09 Mayıs 2020 tarihlerinde ilimizde sahte içki ve alkol imal eden, ayrıca herhangi bir yetki ya da izin belgesi olmadan temin edilen kaçak akaryakıt ürünü ile sahte içki ve alkollari piyasaya sürmeye çalışan şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda;   *   (3.000) litre kaçak akaryakıt,   *   (3) adet plastik tank ve kaçak akaryakıtı aktarmaya yarayan pompa düzeneği,   *   (396) şişe sahte içki,   *   (100) litre sahte alkol ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan (4) isimli şahıs hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanun’una Muhalefet Etmek” suçundan adli işlem başlatılmıştır. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimizde kaçak akaryakıt ve sahte içkileri piyasaya sürmeye çalışarak insan sağlığını tehlikeye atan ve Devletimizi vergi yönünden kayba uğratan, bu şekilde haksız kazanç sağlayan kişilere yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.
Kaçak Akaryakıt ve Sahte İçkileri Piyasaya Sürmeye Çalışan Dört Şüpheli Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 07-09 Mayıs 2020 tarihlerinde ilimizde sahte içki ve alkol imal eden, ayrıca herhangi bir yetki ya da izin belgesi olmadan temin edilen kaçak akaryakıt ürünü ile sahte içki ve alkollari piyasaya sürmeye çalışan şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda;

  *   (3.000) litre kaçak akaryakıt,
  *   (3) adet plastik tank ve kaçak akaryakıtı aktarmaya yarayan pompa düzeneği,
  *   (396) şişe sahte içki,
  *   (100) litre sahte alkol ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili yakalanan (4) isimli şahıs hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanun’una Muhalefet Etmek” suçundan adli işlem başlatılmıştır.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimizde kaçak akaryakıt ve sahte içkileri piyasaya sürmeye çalışarak insan sağlığını tehlikeye atan ve Devletimizi vergi yönünden kayba uğratan, bu şekilde haksız kazanç sağlayan kişilere yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.